Loading...

NFL anunță 90 miliarde de dolari pentru drepturile media

de la NFL:

Liga Națională de Fotbal a anunțat astăzi că a semnat acorduri pe termen lung cu Media Partners Amazon, CBS, ESPN/ABC, FOX și NBC pentru distribuirea jocurilor NFL, numeroasele conținut important al industriei, pe platforme de televiziune și digitale, de asemenea, platforme digitale, de asemenea ca drepturi media suplimentare.

Cu aceste acorduri, NFL și-a extins amprenta digitală pentru a ajunge la o audiență mai largă, păstrându-și angajamentul de a menține toate jocurile NFL la televiziunea în aer. Noile acorduri vor începe cu sezonul 2023 și vor trece prin sezonul 2033.

„Aceste noi oferte media vor oferi fanilor noștri un acces și mai mare la jocurile pe care le iubesc. Ne bucurăm să ne dezvoltăm parteneriatele cu cele mai inovatoare companii media de pe piață ”, a declarat comisarul NFL, Roger Goodell. „Alături de acordul nostru de muncă recent finalizat cu NFLPA, aceste acorduri de distribuție aduc o eră fără precedent de stabilitate în ligă și ne vor permite să continuăm să creștem și să ne îmbunătățim jocul.”

Noile acorduri media ale NFL acordă următoarele drepturi partenerilor lor:

Amazon: În primul pachet All-Digital din NFL, Amazon Prime Video a dobândit drepturile de a fi casa exclusivă a fotbalului de joi seară pe sute de dispozitive digitale compatibile. NFL și Amazon s-au asociat pentru prima dată în fotbalul joi seară, ca parte a unui model de distribuție tri-cast în sezonul 2017.

CBS: Cu noul său acord cu mai multe platforme, CBS păstrează drepturile pentru pachetul American Football Conference (AFC) al jocurilor de duminică după-amiază. Toate jocurile vor fi difuzate pe rețeaua de televiziune CBS și vor fi transmise în direct pe Paramount+, serviciul de streaming emblematic Viacombbs. CBS, cea mai vizionată rețea din America pentru ultimii 12 ani, este cel mai lung partener media al NFL, care a început pentru prima dată jocurile NFL în 1956.

ESPN: ESPN va continua să fie partenerul de televiziune al NFL pentru cel mai vizionat serial de la Cable, Football Monday Night. În plus, ABC a dobândit drepturile de a televizat două boluri, împreună cu jocuri exclusive din sezonul regulat. Abonații ESPN+ pot transmite un joc de serie internațional pe o bază națională exclusivă în fiecare sezon, iar noul acord permite ESPN posibilitatea de a simulca toate jocurile ABC și ESPN pe ESPN+. Noul acord pentru ESPN acoperă 11 ani, inclusiv un acord de 10 ani care începe în 2023 și un acord de an de punte în 2022.

Fox: Fox și -a reînnoit acordul de a produce pachetul Conferinței Naționale de Fotbal (NFC) de jocuri de duminică după -amiază pe care le -a achiziționat în 1994. Fox și -a extins drepturile digitale, inclusiv pentru platforma sa de streaming AVOD Tubi pentru a furniza programarea NFL pe platformele digitale. Jocul săptămânii din America a fost cel mai vizionat spectacol din toate televiziunile din ultimele 12 sezoane și cea mai vizionată fereastră NFL pentru ultimele 20 de sezoane.

NBC: Sunday Night Football, emisiunea Primetime #1 la TV pentru un al 10 -lea an consecutiv fără precedent, va continua să fie produs de NBC Sports. În plus față de simulcastarea tuturor jocurilor de fotbal de duminică seară, Peacock, serviciul de streaming al NBCUniversal, va oferi un feed exclusiv al unui număr selectat de jocuri NFL pe parcursul acordului. NBC a achiziționat pentru prima dată pachetul de jocuri primetime în 2006.

NFL Network, casa de televiziune a NFL, va continua să televizeze un program selectat de jocuri NFL exclusive anual.

Aceste noi acorduri media oferă fanilor cu mult mai multe modalități de a vizualiza jocurile NFL ca niciodată. Evidențiate de o distribuție largă pe platforme liniare și digitale, aceste acorduri oferă fanilor următoarele:

Distribuție digitală sporită: cu jocuri pe Amazon Prime Video, ESPN+, Paramount+, Peacock și Fox Digital Platforme – pe lângă platformele mobile și digitale NFL – jocurile NFL sunt acum disponibile în mult mai multe locuri și pe mult mai multe dispozitive ca niciodată să se întâlnească Practicile de consum în evoluție ale fanilor NFL.

Distribuție de difuzare: NFL continuă să fie singura ligă sportivă care își livrează toate jocurile-sezonul regulat și playoff-urile-la televiziunea gratuită, în aer liber. Prin noul acord cu ESPN, NFL își va lărgi distribuția de difuzare pentru a include ABC, care va transporta două boluri foarte mari, împreună cu jocuri suplimentare de sezon regulat în fiecare an. (Luni seara fotbalul și joi seara fotbalul sunt obligate prin contract să fie transportate în aer, posturi de difuzare din orașele echipelor participante.)

Creșterea „Flex”-ca parte a acestor acorduri, va exista o capacitate sporită de a flexa jocurile la fotbalul de duminică seară și fotbalul de luni seară, permițând fanilor să vadă jocuri mult mai semnificative în primetime.

Interactivitate și emisiuni alternative: partenerii media NFL vor avea acum o capacitate mai mare de a inova în jurul producțiilor lor și de a oferi elemente interactive, cum ar fi statistici/date, chat și fluxuri sociale integrate, ca parte a prezentărilor lor digitale. În plus, vor exista prezentări alternative ale SELECTJocurile NFL, pe lângă principala producție a fiecărui partener similar cu fanii unuia pe care i -au văzut în timpul postsezonului din 2020 cu prezentarea Megacast și CBS Sports de la Nickelodeon.

CBS, Fox și NBC vor televiza fiecare trei boluri, în timp ce ABC va transporta două în timpul termenului acordurilor. Următorul este programul de difuzare a bolii până în 2033.

CBS: 2023, 2027, 2031

Fox: 2024, 2028, 2032

NBC: 2025, 2029, 2033

ESPN/ABC: 2026, 2030

NFL este cel mai important conținut în toate sporturile și divertismentul. În ultimii cinci ani, 24 din primele 25 și 77 din primele 100 de programe cele mai vizionate la televizor au fost jocuri NFL.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.