Loading...

3 inculpat în conspirație pentru a contrabanda hgh

3 inculpat în conspirație pentru a contrabanda hgh
Medic, chiropractor, precum și om de afaceri se ocupă de taxe
De Matthew Hamilton

Un mare juriu federal a inculpat un medic, un chiropractor, precum și un om de afaceri pentru calculatoare afiliat cu anti-îmbătrânirea din nord-estul Louisiana, precum și Centrul de wellness, sub acuzația unei conspirații pentru a contrabanda, precum și a oferi hormon de creștere umană în scopuri ilegale.

Dr. Linda Bunch, Chiropractic Dallas Humble, precum și Paul Temple, proprietarul Temple Systems Inc., se ocupă de 22 de acuzații de încălcare a legii federale, care, în general, nenumărate de dolari în amenzi, cu maximum 30 de ani de închisoare sau ambele. De asemenea, rechizitoriul semnalează intenția guvernului SUA de a lua mult mai mult de 400.000 de dolari de la cei trei inculpați, proprietatea rezidențială a Centrului, precum și cel puțin o licență medicală.

Alimentele, medicamentele, precum și actul cosmetic interzic distribuirea înțelegerii sau deținerea cu intenția de a distribui, pentru orice tip de utilizare la oameni, altele decât tratamentul unei boli sau a unei alte afecțiuni medicale recunoscute. Aceste afecțiuni medicale pot include deficiențe de hormoni de creștere care pot afecta rinichii unui copil sau pierderea gravă în greutate legată de HIV.

De asemenea, hormonul s-a înțeles că arestează impactul îmbătrânirii, precum și guvernul susține că co-inculpații conspirați să dobândească HGH pentru a utiliza ca tratament anti-îmbătrânire.

Rechizitoriul a fost depus în biroul funcționarului Curții de District din SUA din Shreveport 24 iunie.

Potrivit rechizitoriului, Templul a trimis prin e-mail un vânzător chinez de HGH pentru a întreba despre costuri încă din 23 iulie 2003, precum și ceilalți inculpați ar plăti Templul pentru a depune comenzi periodice pentru ei înșiși, precum și pentru alții. Din 2003 până în 2006, revendicările de rechizitoriu, fiecare dintre inculpați a cheltuit nenumărați dolari pentru a avea flacoane de HGH livrate din China, precum și producători din SUA, constituind o conspirație, precum și primul număr al rechizitoriului.

Numărul doi cu 20 abordează distribuția HGH, precum și guvernul declară pe 19 evenimente separate, Centrul a distribuit hormonul clienților din iulie 2005 până în iunie 2008. Counts 21, precum și 22 susțin cei trei importate hormonul, înțelegând -o a fost ilegal să facă acest lucru fără aprobarea alimentelor, precum și administrarea medicamentelor.

Citând legile privind confiscarea, guvernul caută 406.648,75 dolari, o sumă care este egală cu veniturile din distribuția ilegală a hormonilor. De asemenea, înseamnă să luați proprietatea rezidențială a Centrului la 3602 Cypress St. din West Monroe, precum și permisul lui Bunch de a metoda medicamentului.

Avocatul Will Barham reprezintă un lot în procesul penal federal.

„Suntem pozitivi că atunci când vor ieși toate faptele, inculpații vor fi exonerați”, a spus Barham.

Bob Noel, avocatul pentru Dallas Humble, a folosit un comentariu similar cu privire la acuzații.

„Sunt false”, a spus Noel. „Ne referim să protejăm clienții la proces, precum și să ne simțim extrem de pozitivi, juriul îi va descoperi că nu sunt vinovați.”

sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published.