Loading...

3 lucruri pe care ar trebui să le știți despre Building Muscle

Vreau să încerc să discut exact ce este nevoie pentru a construi mușchi fără a intra în detalii prea complicate. Aflu că există atât de numeroși oameni și autori astăzi, care complică acest subiect care să te atragă pur și simplu să -și achiziționezi cel mai nou program sau cel mai nou supliment. Și tu, dar nu spun că este greșit. Astăzi vreau pur și simplu să vă ofer informații bune care, sperăm, să clarifice orice confuzie cu privire la ceea ce este nevoie pentru a construi mușchi în esența sa. Voi păstra acest lucru bun și ușor și să -l bazez pe experiența personală, deoarece în final cred că este propriul tău Experiențele personale sunt cea mai bună modalitate de a măsura orice fel de rezultate. Nu vă puteți baza pur și simplu pe „studii” sau „teste universitare”, deoarece multe dintre aceste teste sunt părtinitoare sau se bazează pe persoane supradotate genetic.

Ce trebuie să faceți pentru a construi mușchi? Ei bine, să ne gândim la această întrebare pentru o clipă.

În primul rând, înțelegeți că corpul dvs. este mult mai mult decât mulțumit să rămâneți exact așa cum este cel mai bine acum. Mai degrabă nu s -ar schimba și este programat să fie așa după mii de ani de evoluție. Acest lucru implică faptul că pentru a face vreo schimbare în compoziția corpului nostru, va trebui să o „coxăm” sau să o convingem în acest sens. Deci, pentru scopul de astăzi, construirea mușchiului, cum ne convingem corpurile să facă acest lucru? Ei bine, trebuie să -i oferim un „motiv” pentru a crește! Există numeroase modalități de a face acest lucru, dar o voi împărți în unele bucăți gestionabile.

Excedent caloric:

Una dintre cheile dobândirii de mușchi și greutate este să consumi mult mai multe calorii. Motivul pentru care vrem să oferim corpurilor noastre mult mai multe calorii este pentru că, dacă vom cere mult mai mult din ele decât ceea ce sunt obișnuiți, atunci trebuie să le hrănim cu mult mai mult combustibil. Gândiți -vă de el ca și cum doriți Călătoriți și mai mult într -o mașină. Dacă un rezervor de gaz te duce până acum, dar vrei să mergi mai departe, trebuie să ai mult mai mult gaz, nu? Este la fel pentru construirea mușchilor. Hrănește -l mult mai mult, astfel încât să ai mult mai multă energie pentru a -l împinge în stârnirea unui nou mușchi. Acum, fără a intra în detalii excitante (ceea ce nu este rostul acestui articol), nu poți pur și simplu să depășești mâncarea de gunoi. Asigurați -vă că mâncați proteine slabe, carbohidrați complexi și grăsimi sănătoase.

Suprasarcină progresivă:

Acum, că mâncați suficient pentru a oferi corpului dvs. „energie suplimentară”, va trebui să tensiuni mușchii, astfel încât să răspundă din ce în ce mai mare. Mușchii tăi sunt în prezent de dimensiunea pe care genetica și puterea ta. Nu vă putem schimba genetica, dar totuși vă putem schimba puterea într -o anumită măsură, precum și pentru a genera hipertrofie (construirea musculară) prin antrenament în greutate. Pentru a o spune pur și simplu, trebuie să începeți să vă supraîncărcați progresiv corpul cu unii Forma de antrenament de rezistență. În mod obișnuit, nu vă preocupați prea mult de a găsi acel program „special” care va fi mai bun decât toate celelalte programe de acolo. Există doar prea numeroase programe de formare pentru a încerca să aleg „cel mai bun” unul. În experiența mea, toate funcționează! Da, desigur, unii pot fi mai buni decât alții, dar în final veți obține rezultate indiferent de programul pe care îl încercați atât timp cât urmați orientările esențiale pentru construirea mușchilor. Se bazează pe fundație și principiile în locul programului. În acest sens, veți obține rezultate indiferent de programul pe care îl aflați.

Care sunt fundamentul și principiile?

Supraîncărcare progresivă, adaptare, formă adecvată, mentalitate, odihnă și recuperare.

Destul de ușor, nu?

Principalul lucru este să continuați să stresați mușchii, fie prin supraîncărcarea cu antrenamentele de volum, devenind mai puternic prin antrenamentul de forță și asigurați -vă că oferiți corpului suficient timp pentru a vă odihni și a se recupera și din acest motiv crește! Acest lucru nu înseamnă că puteți păstra doar Devenind mai puternic până la punctul în care veți efectua prese de 1000lb pe bancă, dar prin mersul cu bicicleta în diferite etape, veți începe să vă apropiați de ceea ce este cu adevărat potențialul dvs. genetic pentru masa musculară. Dar dacă tocmai începeți, aceasta nu va fi o problemă.

Acceptând inevitabilul:

Prin aplicarea celor mai bune elemente pentru construirea mușchilor, veți începe să achiziționați o masă slabă și veți începe să dobândiți o greutate, care este bună, deoarece acesta este obiectivul pe care îl avem. este practic imposibil să nu dobândești un pic de grăsime în timp ce o faci. . Alți oameni care vă spun că aceștia pot fi oameni care încearcă să vă vândă ceva.

În cele din urmă, puteți dobândi eliminarea dobândirii de grăsime prin achiziționarea de mușchi într -un ritm mai lent.

Este alegerea ta, dar pentru aceia dintre voi care doresc să construiascăUnii mușchi majori cât mai rapid și eficient, atunci va trebui doar să acceptați un pic de câștig de grăsime. Ce este un „bit”?

Ei bine, în cea mai mare parte, pentru fiecare 4 kg de mușchi sau masă slabă pe care o construiți, veți acumula probabil aproximativ 1-2 kg de grăsime cu asta. Desigur, acest lucru este dacă faceți totul cel mai bine și mâncați relativ curat. Acum s -ar putea să spuneți „Nu vreau să dobândesc grăsime!”.

Doar realizați că mușchiul pe care îl construiți pe parcursul fazei de construire a mușchilor va fi pe corpul dvs. oferit permanent, continuați să continuați antrenamentul și să mâncați corect. Ceea ce doriți să faceți este să mergeți într -o fază de construire a mușchilor timp de aproximativ 6 luni sau mai mult ( Depinde de tine), atunci vrei să mergi într -o fază de ardere a grăsimilor pentru câteva luni pentru a arde grăsimea acumulată și a păstra mușchiul! Vedeți cum funcționează asta?

Acesta este exact așa cum este și am experimentat acest lucru singur și nu este atât de rău pe cât pare. Mulți oameni fac acest lucru continuu și adaugă constant 5-10 kilograme de mușchi de fiecare dată când fac acest lucru până când încep să-și atingă potențialul genetic maxim. Pentru a -ți optimiza câștigurile și pentru a îmbunătăți rapoartele de dobândire a mușchilor la grăsimi. Se întâmplă tuturor și cu siguranță veți fi mult mai recunoscători pentru mușchi după ce totul este spus și făcut.

Concluzie:

Acestea sunt 3 zone ușoare ale construirii mușchilor care ar trebui să vă ajute să o înțelegeți puțin mai bine. Sper că este suficient de simplificat și nu vă face prea bine gândit, care este în opinia mea, singurul lucru pe care oamenii îl fac prea mult (inclusiv Eu însumi uneori). Păstrează -l ușor și revin mereu la elementele de bază. Știind despre aceste 3 lucruri, ar trebui să vă pună mintea în largul său și să vă permită să vă concentrați pe antrenament, să mâncați și să vă bucurați de călătorie.

Oasele pentru a împiedica sistemul de construire a mușchilor: un program complet de 5 săptămâni de BUIDLING MUSCLE Dezvoltat pentru a face mai ales pentru bărbați skinny care încearcă să dobândească mușchi!

Pentru boones -ul complet al lui Joey Vaillancourt pentru a tampona sistemul de construire a mușchilor, faceți clic aici!

————————-Despre autor:

Hei, toată lumea, numele meu este Joey Vaillancourt și sunt un fost om subțire/din formă, care și -a întors întreaga viață făcând același lucru pe care îl faci astăzi … căutând răspunsuri la un corp mai bun. Vedeți, nu am fost un antrenor personal certificat direct dintr -o universitate bine respectată, absolvită cu onoruri de top, cu o diplomă de kinesiologie. Am absolvit de fapt o diplomă electronică (voi vorbi mult mai multe despre asta după). De asemenea, nu am fost înzestrat cu o genetică peste medie. Nu am fost doar un alt suflet pierdut printre masa informațiilor de fitness proaste, astăzi, căutând cu disperare un răspuns la numeroasele mele întrebări arzătoare. Am fost, de asemenea, o altă victimă a vieții mele după standardele și credințele altor oameni și nu am crezut în mine. Nu vă faceți griji, totul s -a schimbat și va fi și pentru dvs. Acum, 5 ani mai târziu, sunt un antrenor personal certificat, sunt în cea mai bună formă a vieții mele, lansând un program de fitness foarte așteptat și doresc să concureze la începutul anului 2010 în prima mea competiție de model de fitness. I -am ajutat pe alții să -și schimbe viața și să ia măsuri și abia aștept să încep să te ajut cu călătoria ta. Opriți toată îndoiala de sine și începeți să credeți în voi. Faceți acțiune cel mai bine acum! Știu că veți găsi ceea ce căutați și știu că vă veți atinge obiectivele. BONESTOBUFF.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published.