Loading...

IMC pentru Major League Baseball?

de Matt Weik

Indicele de masă corporală (IMC) a fost utilizat de mai mulți ani pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra sănătății unei persoane. La fel ca și acum MLB se află la microscop aparent. Sincer, nu sunt sigur de ce IMC este utilizat pe orice tip de sportiv. Problema cu IMC este că se uită doar la înălțimea unei persoane, precum și la greutatea, precum și la o valoare care se încadrează într -o anumită categorie. IMC ar putea fi de fapt unul dintre cei mai răi calculatoare ale sănătății și sănătății când vine vorba de sportivi.

Să o descompunem puțin. Un nou studiu de cercetare realizat la PENN, Universitatea, a analizat exact modul în care IMC al jucătorilor de baseball experți s -a modificat de -a lungul anilor – mai exact, mai exact, creșterea. În studiul de cercetare, cercetătorii vorbesc exact despre modul în care jucătorii MLB au sfârșit prin a fi supraponderali, precum și obezi în ultimii 25 de ani (analizând scorurile IMC). De asemenea, cercetătorii au remarcat că chiar în jurul anului 1991 este momentul în care au început să vadă scoruri IMC la creșterea MLB. Pe măsură ce au trecut anii, au observat că sportivii se încadrau acum în supraponderale, precum și în clasificările obeze, conform scorurilor lor IMC. Dacă te uiți doar la scoruri, poți „presupune rapid” că scorurile afirmă că sportivii se îngrașă. Cu toate acestea, acesta este cu adevărat cazul?

Cercetătorii au fost citați afirmând că, „există cercetări care arată exact cum a avea o greutate suplimentară poate ajuta cu elemente specifice de baseball. Cu cât forța poate pune mai multă forță în minge, cu atât va călători mai departe. ” În timp ce citesc toate acestea, mă descopăr bătându -mi capul pe birou. IMC nu privește structura corpului unei persoane, precum și exact modul în care este distribuită greutatea lor. Cu protocoalele de antrenament contemporane, o nutriție îmbunătățită, precum și suplimentarea (da, puteți arunca steroizi aici), sportivii sunt mai mari decât au fost vreodată – ceea ce înseamnă că acum sunt aduse mai multă masă musculară decât în anii 70. De asemenea, avem nevoie să luăm în considerare epoca steroizilor care părea să producă un nor întunecat peste sport, ca și cum ar crede că oamenii sunt suficient de naivi pentru a crede că niciun sportiv nu folosește steroizi indiferent de sport. În realitate, este vorba despre cine o face, precum și este suficient de înțelept pentru a nu fi prins testarea pozitivă. Este bine documentat, precum și examinat că steroizii vor avea ca individul să obțină o cantitate semnificativă de greutate în tipul de masă de masă musculară slabă. Deci, din nou, IMC nu ține cont de acest lucru, astfel încât rezultatele studiului de cercetare sunt extrem de înclinate.

Odată cu ieșirea de inovație nouă ceea ce pare zilnic, programele de formare sunt mult mai bune decât au fost vreodată. La fel ca anul viitor, vor fi chiar mult mai buni decât au fost anul acesta. Așadar, păstrând acest lucru, veți vedea jucătorii MLB din ce în ce mai mari, precum și mai puternici, precum și nu, nu vorbesc despre CC Sabathia. Revenind la citatul din paragraful de mai sus, da, a avea o greutate suplimentară poate fi avantajos pentru un jucător de baseball. Cu toate acestea, acest lucru nu va lua încă un sportiv cu o coordonare groaznică a mâinii, precum și să le transforme în următorul câștigător al derby-ului Homerun. Dacă nu ați putea lovi o sferă de plajă cu o bâtă înainte de a pune dimensiuni, totuși nu veți putea să o loviți. Odată cu utilizarea suplimentelor, sportivii sunt, de asemenea, capabili să se recupereze mai repede, să funcționeze la un nivel mult mai înalt, precum și să păstreze acest nivel pe tot parcursul sezonului. Vecinul meu de alături este cu Philadelphia Phillies, precum și îmi spune tot timpul cât de recunoscător este pentru suplimente. El a menționat că, pe măsură ce sezonul progresează cu cantitatea nebună de călătorie, precum și jocuri, că toți sportivii pierd în general în greutate, inclusiv masa de masă a mușchilor slabi, cu toate acestea, odată cu apariția suplimentelor precum pulberi proteice, precum și bare, sunt capabili să păstreze Greutatea lor sau chiar a pus un pic de dimensiuni în timpul sezonului, ceea ce nu a fost situația în urmă cu ani.

Cu toate acestea spuse, când încă o dată arătăm cât de groaznic este scala IMC – mai ales pentru sportivi. În timp ce pentru o fracțiune din populație este utilă, pentru cei care fac exerciții fizice în mod regulat, este o determinare teribilă a sănătății generale. Studiul de cercetare realizat de Penn specificat în punctul meu de vedere nu are valoare. Acest lucru nu arată nimic la fel de bine cum fac o situație din informații care nu pot fi susținute cu adevărat de știință, deoarece nu s -a uitat la compoziția corporală reală. Încă o casă a acestui studiu de cercetare ar trebui să fie, de asemenea, că nu puteți lua un studiu de cercetare la Deal cu valoare, unii oameni vor face o ofertă uriașă din nimic sau din ceva care nu are cu adevărat niciun merit. Faceți -vă temele, precum și informați -vă pe această temă, astfel încât să nu vă lăsați păcăliți să credeți un studiu de cercetare care pare a fi nefavorabil atunci când cu adevărat nu are picioare pe care să le stați.

Sursă:
David E. Conroy, Kathleen Y. Wolin, Mercedes R. Carnethon. Supraponderal, precum și obezitate în rândul jucătorilor de baseball din liga majori: 1871–2015. Studiu de cercetare a obezității și practică clinică, 2016; 10 (5): 610 doi: 10.1016/j.orcp.2016.09.003

Leave a Reply

Your email address will not be published.