Loading...

5 tehnici pentru a mă încânta într -un grătar de vară (și încă mă simt grozav a doua zi)

nu sunt cu siguranță chiar aici pentru a vă convinge că hotdog -urile, precum și brownies sunt bilete pentru a se simți în formă, oricât de încă sunt, eu ” Înțeleg de ce se zvâcnește Barbeques atât de numeroase dintre clienții mei conștienți de alimente. La urma urmei, există scenarii alimentare mult mai grave decât la grătar. Țineți minte aceste 5 trucuri în minte, precum și vă puteți încânta la eveniment, fără a simți mai târziu niciun tip de remușcare a planului de dietă.

1. Luați o farfurie
Știu, știu, Barbeques pot continua pentru totdeauna. Posibil la începutul zilei, suportați jetoanele, cu toate acestea stau acolo, precum și în cele din urmă peșteri. În orice tip de situație alimentară continuă – partide, grătar, bufeturi, luați o farfurie, precum și atunci fără secunde. Ghidul de farfurie este uriaș-un pic din acest lucru, precum și un pic din asta a deraiat numeroși mâncători bine intenționați. Umpleți jumătate din farfurie cu orice legume sunt în jur (chiar dacă este garnitura), puneți proteine (pui, burger hrănit cu iarbă sau pește) pe un sfert din farfurie, precum și apoi umpleți colțul de ședere cu un bob, Dacă alegeți acest lucru.

2. Fii pretențios despre proteine
Nu suntem vegani la foodtrainers. Înțelegem apelul unui burger suculent, cu toate acestea există o ierarhie atunci când se referă la hamburgeri. Căutarea de vită măcinată alimentate cu iarbă nu numai că vă ajută să preveniți antibiotice, precum și să adăugați hormoni în carnea tradițională; „Alimentarea cu iarbă” face ca carnea să fie sănătoasă. Da, am declarat sănătos – nu mai sănătos. Carnea alimentată cu iarbă include omega-3, acizii grași necesari descoperiți, de asemenea, în somon, de asemenea acid linoleic conjugat (CLA), ceea ce unele studii arată că crește pierderea în greutate. Dacă nu mâncați carne, căutați burgerii de legume fără soia-îmi plac alegerile din Hilary.

3. Gestionați carbohidrații și condimentele
Îmi place porumbul la grătar la fel de mult ca oricine, cu toate acestea, atunci când se referă la carbohidrați: alege -ți plăcerea. Selectați o chiflă sau porumb sau (dacă trebuie) salată de cartofi, cu toate acestea nu „toate cele de mai sus”. La fel de bine, dacă există bărbați săraci, la un soiree din curte, sunt descoperiți într -o sticlă. Sosul grătar, precum și ketchup -ul includ atât de mult zahăr, sunt destul de multe deserturi. Alegeți muștar, murături sau mărci de condimente mai sănătoase, cum ar fi Sir Kensington. cerință o soluție de maioneză? Îmi place ca alternativă Avocado Mayo din zona Primal Kitchen.

4. Pre-gândiți-vă la băuturile
Nu pot să vă spun exact cât de numeroși oameni cred că numărul de băuturi pe care le iau poate fi corelat cu numărul de ore în care sunt la o adunare. Acest lucru nu funcționează doar pentru un grătar care poate dura cinci ore! Încercați să stați cu două băuturi alcoolice Max, având apă între ele. Aveți întotdeauna 1: 1 sau un pahar de H2O pentru fiecare băutură boozy. Aveți grijă de pumni, precum și de sangrii – au tendința de a fi ambalate cu suc de fructe zaharat și prea simple pentru a sorbi. Spritz (să fim sinceri, să diluați!) Vin roșu cu sodă de club sau alegeți cidru dificil sau băuturi spirtoase pe stânci cu var.

5. Obțineți fructe pentru desert
Dacă par relativ generos să recomand burgerii, carbohidrații, precum și cocktail -urile, desertul este locul în care bunul nutriționist iese din petrecere. Evitați plăcinta, precum și brownies! Una dintre virtuțile verii este că pepene verde, cireșe, precum și alte fructe sunt atât de bune.

BBQ -urile îți întrerup diligența planului de dietă? Care este splurge -ul tău de vară? Credeți că vreun tip de sugestii va ajuta la următorul dvs. eveniment?

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, este autorul Bit Book of Thin, precum și dezvoltatorul blogului Foodtrainers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.