Loading...

10 boluri minunate de smoothie

arată ca un tratament scandalos, cu toate acestea bolurile de smoothie sunt, de asemenea, ambalate cu ingrediente super -alimente – și nu ar putea fi mai ușor de biciuit. Faceți un smoothie cu grosime groasă, adăugați -l cu fructele feliate preferate, precum și semințele crocante, precum și stilul său frumos. Există atât de numeroase metode aromate încât puteți să -l rotiți, încât să nu puteți greși!

Influențați -vă cu această frumoasă rețetă de rețetă, cu scriitori de top sănătoși de pe blogul de pe web. precum și derulați în partea de jos pentru o rețetă fundamentală, astfel încât să -i puteți oferi și un vârtej.

Verde Smoothie Bowl
Foto cu amabilitatea Zona de bucătărie Confidante

Micul dejun açaí bol
Foto cu amabilitatea lui Rosalie Ruardy

Boluri de mic pentru micul dejun cu zeițe interioare
Foto cu amabilitatea lui Pinch of Yum

Smoothie Bowl cu afine, precum și smochine
Foto cu amabilitatea lui Dear Crissy (Dearcrissy)

Mango Smoothie Bowl
Foto cu amabilitatea Downshiftologiei

Bol de smoothie de ananas
Foto cu amabilitatea Zona de bucătărie Confidante

Bol smoothie pentru tort de morcovi
Foto cu amabilitatea lui Broma Bakery

Peach Pie Smoothie Bowl
Foto cu amabilitatea rețetei Runner

Boluri cu smoothie cu plăcintă cu mere
Foto cu amabilitatea de la foodie foodie constatări

Bol de smoothie întunecat de cireș
Foto cu amabilitatea Downshiftologiei

Rețetă de bază de bol de smoothie

Începeți cu baza preferată de smoothie, cu fructe proaspete (fructe de pădure, mango, ananas), precum și unele lichide pentru a -l slăbi (lapte de nucă de cocos sau migdale). S-ar putea să adăugați ceva pentru Creaminess (Banana, Avocado), precum și o mână de eco-prietene întunecate (da, kale). Apoi turnați smoothie -ul într -un bol, precum și obțineți frumos cu fructe, nuci, semințe, precum și o picătură de ceva dulce. Această versiune tradițională oferă un nod din Hawaii, precum și Brazilia, cu includerea lui Açaí, Berry Purple Berry.

Ingrediente

Pentru baza de smoothie:
1 pachet açaí purificat (sau 1 lingură açaí pulbere)
½ banană, aproximativ tocat
½ cană (4 fl oz/125 ml) lapte de nucă de cocos sau apă sau după caz

Pentru toppings:
Banana feliată
Căpșuni feliate
Afine
Granola
Fulgi de nucă de cocos
Miere
semințe chia

Instrucțiuni

Pentru a face baza de smoothie, într -un blender, adăugați açaí, ½ banane, precum și lapte de nucă de cocos, precum și amestecați până la gros, precum și neted. Adăugați încă o stropire de lapte de nucă de cocos, dacă doriți, pentru a atinge consistența preferată.

Turnați baza de smoothie într -un bol. Topim cu banana, căpșuni, afine, granola, precum și fulgi de nucă de cocos, organizând componentele în rânduri destul de mari. Amestecați cu miere, presărați cu semințe de chia, precum și serviți.

Sfat pentru nutriție: nuca de cocos este clasică, cu toate acestea, dacă bici acest lucru pentru micul dejun, obțineți ceva mai multă proteine în amestec. ½ cană (4 oz/125 g) iaurt grecesc obișnuit (13 g proteină), ½ cană kefir obișnuit (6 g proteină), 1 lingură de unt de migdale (3 g proteină) sau 1 lingură de inimi de cânepă (3 g proteină) vor oferi tu un impuls.

Face 1 porție
Informații nutriționale
(pe portie)

Calorii 309
Proteina 6 g
Carbohidrați 50 g
Fibra 10 g
Fat 11 g
Zahăr 24 g
Sodiu 25 mg
*Pentru baza de smoothie, fără a include topping -uri.

Ați încercat tendința Smoothie Bowl? Care sunt aromele preferate, precum și toppingurile? Alăturați -vă conversației de mai jos.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Becky Duffett

Becky Duffett este un editor de nutriție contribuitor pentru Fitbit, precum și un mod de scriitor de viață, cu un entuziasm pentru a mânca bine. Fost redactor de cărți de bucate Williams-Sonoma, precum și absolventă a Școlii de Cooking din San Francisco, a editat o mulțime de cărți de bucate, precum și numeroase rețete. Orașul Living a transformat -o într -un dependent de spin – dar ea ar fi mai degrabă să călărească un cal. Locuiește în cea mai drăguță comunitate din San Francisco, costă weekendurile pe piața fermierilor, încercând să facă check -out la brutărie, precum și să prăjească mese uriașe pentru prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.