Loading...

13 Caracteristici de cartier Fitbit pe care le puteți personaliza pentru mai multe (sau mai puțin!) Confidențialitate

cartierele online pot furniza motivația, precum și vă pot sprijini cerința de a rămâne sănătos – de exemplu, persoane care au cel puțin un bun prieten Fitbit Faceți 700 mai mulți pași pe zi decât cei care nu, potrivit datelor interioare. Cu toate acestea, partajarea pasului contează, precum și mult mai multe date personale, cum ar fi numele, locația, precum și greutatea, au nevoie de încă un nivel de încredere. Pe lângă faptul că Fitbit înțelege asta. Acesta este motivul pentru care selectați ce informații împărtășiți.

Nu sunteți sigur dacă profitați din plin de setările dvs. de confidențialitate Fitbit? Vrei să împărtășești mult mai mult cu prietenii tăi Fitbit? Verificați pentru a descoperi exact cum să vă personalizați setările de confidențialitate Fitbit.

13 caracteristici de cartier Fitbit personalizabile

Numele de afișare
Acesta este numele pe care îl vor vedea alte persoane Fitbit în aplicație sau pe tabloul de bord Fitbit.com. Îl puteți modifica atunci când la fiecare 60 de zile din aplicație sau tabloul de bord. Dacă utilizați tabloul de bord, faceți clic pe pictograma Gear din colțul ideal de sus, precum și apoi faceți clic pe Setări pentru a descoperi câmpul „Nume”. În aplicație, atingeți pictograma contului, precum și apoi faianța cu numele dvs. De aici, atingeți pictograma Gear, precum și „Afișare nume”. Atingeți sau faceți clic pe numele dvs. sau numele de utilizator pentru a -l modifica, precum și apoi faceți clic pe „Salvați”.

Poza de profil
Alegeți o imagine care să vă reprezinte în cadrul comunității Fitbit. Nu trebuie să fie o lovitură de cap. Unii membri folosesc fotografii cu animalele de companie sau citate vizuale. Puteți seta sau modifica fotografia de profil din tabloul de bord Fitbit.com făcând clic pe fotografia de profil din colțul ideal de sus, precum și apoi selectarea „Schimbarea profilului” sau „Încărcați poze”. În aplicație, atingeți pictograma contului, țiglă de nume, pictograma Gear, precum și apoi „Foto de profil”.

Copertă fotografie
În plus față de o fotografie de profil, puteți personaliza, de asemenea, pagina de profil din aplicația Fitbit prin adăugarea unei fotografii de copertă. Credeți -vă că sensational REVENSE VISTAS, o fotografie cu pantofii de alergare preferați sau orice altceva care vă va menține inspirat sau influențați pe alții. Pentru a adăuga unul, accesați din nou setările contului de aplicație, atingeți pictograma Gear, precum și apoi atingeți „Cover Photo”.

Bio personal
Această setare este creată pentru a vă permite să împărtășiți câteva informații despre dvs., oricum este public, ceea ce indică orice tip de individ Fitbit poate vedea ce selectați pentru a împărtăși. Prezentați -vă, împărtășiți -vă sănătatea și starea de sănătate, precum și obiectivele de fitness fizic sau realizările din trecut, publicați un citat inspirator sau lăsați -l gol. Puteți edita secțiunea dvs. despre mine din tabloul de bord Fitbit.com făcând clic pe pictograma Gear, precum și apoi „Setări”. În aplicație, atingeți pictograma contului, țiglă de nume, pictograma Gear, precum și apoi „Despre mine”. Locație
Puteți selecta pentru a împărtăși unde sunteți online (chiar în orașul dvs., precum și să specificați dacă sunteți online în SUA), de asemenea, cu cine (nimeni, doar prieteni sau toată lumea). În aplicația Fitbit, atingeți pictograma contului, numele de faianță, pictograma Gear, precum și apoi „Locație”. Pe tabloul de bord Fitbit.com, faceți clic pe pictograma Gear, precum și apoi „Setări”.

Numărul mediu de cotidian de zi cu zi
Numărul dvs. tipic de zi de zi cu zi este calculat pe baza pașilor dvs. de zi cu zi în ultimele 7 zile. Pentru a schimba dacă aceste informații sunt publice sau le -a arătat doar prietenii Fitbit, atingeți pictograma contului din aplicație, țiglă cu numele dvs., pictograma Gear, precum și apoi „pași”. Dacă utilizați tabloul de bord Fitbit.com, faceți clic pe pictograma Gear, „Setări”, precum și atunci „Confidențialitate”.

Statistici personale
Statisticile personale includ ziua de naștere, înălțimea, precum și greutatea. Când primiți mai întâi contul dvs. Fitbit, acestea sunt implicite să fie private. Dacă doriți să partajați una sau toate aceste statistici, puteți modifica setările de confidențialitate pe tabloul de bord sau aplicația Fitbit.com. Din tabloul de bord, faceți clic pe pictograma Gear, apoi „Setări”, precum și „Confidențialitate”. În aplicație, atingeți pictograma contului, faianța dvs., precum și „statistici personale”. Apoi atingeți fiecare produs privat pentru a evalua sau modifica setările de confidențialitate.

În cadrul „statisticilor personale” din aplicație, precum și tabloul de bord, puteți modifica, de asemenea, setările de confidențialitate ale diferitelor grafice Fitbit – cum ar fi somnul, precum și aportul de calorii – care apar doar pe tabloul de bord Fitbit.com.

Lista de prieteni
Există câteva metode diferite pentru a -ți curata bunii prieteni, în afară de a adăuga mai multe. Dacă aveți vreodată nevoie să eliminați sau să blocați un bun prieten în timp ce vă aflați în aplicație, atingeți pictograma contului, plăcile de nume, precum și apoi atingeți bunul prieten pentru a -și vizualiza profilul. De acolo puteți atinge cele trei puncte din partea de sus a ecranului, precum și selectați pentru a le șterge sau bloca.

De asemenea, puteți elimina prieteni buni care utilizează tabloul de bord Fitbit.com. Pentru a face acest lucru, descoperiți țiglă de prieteni buni, precum și faceți clic pe bunul prieten pe care doriți să îl ștergeți. Treceți peste butonul de prieteni buni. Butonul va deveni roz, precum și un „X” va apărea. Faceți clic pe „X” pentru a verifica că doriți să eliminați prietenul.

Vreau săPăstrați profilurile prietenilor la fel de personale ca ale dvs.? În aplicație, atingeți pictograma contului, Name Tile, precum și „Setarea confidențialității” sub „Prieteni”. Selectați pentru a vă menține publicul pe bunul dvs. listat public, împărtășiți -l doar cu prietenii sau să -l faceți privat.

mesaje private
Nu orice trebuie să fie publicat public prietenilor buni, precum și grupuri din comunitate. Pentru a trimite un mesaj personal unuia dintre prietenii dvs., atingeți butonul de cartier de pe tabloul de bord al aplicației Fitbit, apoi atingeți „Prieteni”. Descoperiți bunul prieten pe care doriți să -l trimiteți, precum și atingeți țiglă cu numele lor, precum și apoi „Mesaj”.

Posturi ofensive
Cartierul Fitbit este creat pentru a fi o locație fără riscuri pentru a face legătura cu alte persoane într-o călătorie de sănătate și wellness. Dacă vedeți vreodată o publicație pe care o descoperiți inacceptabilă sau ofensivă, raportați -o atingând cele trei puncte din colțul publicării în îngrijorare, precum și apoi atingeți „Raport Post”. Selectați motivul pentru care raportați publicarea, precum și apoi atingeți „Trimite feedback”.

Postări comunitare
Dacă ați fost doar pândit în cartier, precum și nu ați împărtășit nimic, oferiți -i o lovitură. De fiecare dată când postați, puteți selecta pentru a împărtăși doar actualizarea dvs. cu prieteni buni sau cu un grup specific în care vă aflați. De asemenea, puteți șterge ceva ce ați publicat (atingeți cele trei puncte din colțul publicării, precum și alegeți „ Ștergeți ”) sau ștergeți comentariile din publicarea dvs. (glisați stânga pe iOS; apăsați, precum și țineți -vă pe Android, precum și apoi atingeți„ Ștergeți ”, raportați comentariul de pe Windows 10). Un ultim lucru: Fitbit ia în serios siguranța datelor. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că o persoană neautorizată s -a conectat la contul dvs. Fitbit, vedeți cineva să preia contul meu?

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Danielle Kosecki

Sănătate și wellness senior, precum și redactorul de fitness fizic Danielle Kosecki este o jurnalistă premiată, care a acoperit sănătate și sănătate, precum și fitness fizic de mai mult de 10 ani. Ea este scrisă pentru glamour, mai mult, prevenirea, precum și pentru reviste de biciclete, printre altele, precum și redactorul Bicicling uriaș Book of Training. O originară din New York, Danielle locuiește acum în zona Bay, unde nu ratează deloc iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.