Loading...

Asociația jucătorilor de baseball din Liga Majorilor anunță promoții cruciale ale personalului care implică o echipă juridică

Asociația Major League Baseball Jucătors a anunțat o serie de promoții în rândul personalului său principal care va spori capacitatea Uniunii de a dezvolta și de a asigura drepturile jucătorilor.

Bruce Meyer, care a ocupat funcția de director principal, colectiv Bargaining & Legal și a fost integrant în cea mai recentă rundă de negocieri colective, a fost promovat în funcția de director executiv adjunct. Înainte de a se alătura MLBPA, Meyer a fost consilier juridic principal la NHLPA și partener la firma de avocatură Weil, Gotshal & Manges, unde timp de zeci de ani a reprezentat asociațiile de jucători în fiecare dintre marile sporturi profesionale din America de Nord. În noua sa poziție, Meyer va continua să încurajeze directorul executiv al MLBPA, Tony Clark, în timp ce va ocupa un rol principal în toate negocierile de muncă.

Ian Penny a fost promovat în funcția de consilier principal al directorului executiv. Un veteran al Consiliului Național pentru Relații de Muncă, NHLPA și, de peste un deceniu, MLBPA, Penny are mult mai mult de 30 de ani de experiență ca avocat pentru drepturile lucrătorilor. Penny s -a alăturat MLBPA ca avocat al muncii în 2010, după ce a ocupat funcția de avocat general al NHLPA și va rămâne un consilier juridic crucial pentru Clark.

Matt Nussbaum a fost promovat în avocatul general. O parte integrantă din ultimele trei negocieri colective de negociere a baseball -ului, Nussbaum s -a alăturat pentru prima dată MLBPA în 2011, după trei ani la NHLPA. Un beneficiar trecut al recunoașterii „Top 40 sub 40” a revistei Jurnalului de servicii sportive, Nussbaum a ocupat funcția de consilier general adjunct, având în vedere că 2017 și va presupune acum gestionarea generală a departamentului juridic.

Kevin Schetey a fost promovat la directorul principal, Jucătorii Servicii. O selecție din a doua rundă din 2005, Schetey a jucat șapte sezoane de ligă importantă cu Miami Marlins și Minnesota Twins. Membru activ al consiliului executiv ca jucător, Schetey s -a alăturat MLBPA în 2015 ca director al serviciilor jucătorilor în urma carierei sale de joc. Schetey a jucat un rol critic în negocierea colectivă, atât ca jucător activ, cât și membru al personalului și va continua să funcționeze ca conductă primară între jucătorii activi și personalul MLBPA.

Chris Capuano, care s -a alăturat MLBPA în 2019, după 12 sezoane în Majors, a fost promovat în funcția de director principal, operații, afaceri și strategie. Absolvent al Duke University și MIT, Capuano va continua să lucreze direct cu șeful de operare Xavier D. James, pe o gamă largă de probleme de asociere, asumând totodată responsabilități suplimentare centrate pe serviciul MLBPA și inițiativele calculate.

Jeff Perconte a fost promovat la rolul de consilier general adjunct. Perconte s -a alăturat MLBPA în 2017, după câțiva ani, ca procuror federal în biroul procurorului american din Chicago, împreună cu cele mai multe persoane la firmele de avocatură Winston & Strawn și Drink Biddle & Reath (acum Faegre Drinder). În calitate de consilier general adjunct, Perconte va lansa docul de litigii interne și externe ale MLBPA și va colabora cu Nussbaum pentru a supraveghea personalul juridic al MLBPA.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.