Loading...

4 mișcări pentru a încerca pe barele de maimuță

când eram copii, barurile de maimuțe erau ca Starbucks: erau peste tot la fel de bine ca și -am adus în fața lor, învârtindu -ne trupurile mici cu încântare. Datorită creșterii curselor cu obstacole, barele de maimuțe cu dimensiuni mari, se termină din nou, precum și le puteți vedea la săli de sport în stilul de cizme. Pe lângă faptul că puteți utiliza în continuare versiunile de rutină pe care le descoperiți în locurile de joacă.

Dacă sunteți în căutarea unei metode distractive pentru a vă aromatiza plimbările, precum și alergările-sau dacă faceți ca să vă pregătiți pentru o cursă de provocare, aici sunt câteva metode pentru a transforma un loc de joacă esențial într-un instrument de antrenament cu corp total .

Grip, precum și abs

Primul pas către stăpânirea barelor de maimuțe este de a stabili puterea de prindere. Cu excepția cazului în care deschideți borcane încăpățânate toată ziua, ținându -vă de bare poate fi surprinzător de greu. Cu toate acestea, nu vă preocupați: Stamina Grip este simplă de stabilit dacă o faceți pas cu pas.

Începeți prin a atârna de bare cât timp puteți, până când cezi să vă readuceți picioarele la pământ. Repetați pentru 3 seturi.

Apoi, trageți -vă genunchii direct spre sân pentru a vă lucra abs. Îndreptați -vă picioarele, precum și apoi trageți genunchii spre dreapta pentru a vă lucra oblicii. Repetați la stânga. Cele trei mișcări de tip One Rep. Efectuați un set de 10 repetări pentru a începe.
Pe măsură ce devii mai puternic, înlocuiește-ți rezistența la prindere cu trei seturi de ridicare a genunchiului.

Biceps, precum și triceps

Faceți față barele din lateral, precum și țineți o bară cu ambele mâini. Trageți -vă în sus, precum și coborâți -vă încet corpul, pentru un singur reprezentant. Trageți la fel de mult ca ambele părți ale barei, dacă există o suprafață suficientă între bare. În caz contrar, săriți în jos și întoarceți -vă pentru a face față invers. Începeți cu 2 la seturi de 5 repetări pe fiecare parte, schimbându -vă mâinile (unul în spatele celuilalt) pentru fiecare set. Dezvoltați -vă la aproximativ 20 de repetări pe parte.

Pe măsură ce ați ajuns să fiți mai puternici, încercați să prelungiți complet brațele între repetări pentru a vă asigura că începeți cu brațele direct de fiecare dată. Dacă acest exercițiu este la fel de dificil, puteți face întotdeauna mai ușor transformându -l într -o reținere statică.

Salt, leagănă -te, precum și du -te

Swinging de la bar la bar (mersul barurilor cu mâinile tale – la fel ca atunci când erai copil!) Este metoda tradițională de a te bucura de barele de maimuță. Vă veți distra – și vă va dificultăți în mare parte din spate, brațe, chiar și miezul. Dacă nu vă puteți face metoda prin bare prima dată, faceți celelalte mișcări în acest antrenament de cel puțin trei ori pe săptămână, precum și după o lună, încercați să vă deplasați din nou cu barele.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Jennifer Pattee

Ambasadorul lui Fitbit, Jennifer Pattee, a început să ia cursuri de bootcamp la facultate pentru a atenua stresul, precum și a descoperit că îi place să facă exerciții în aer liber. Înainte de mult, a început să se ocupe de maratoane, ultra-maratoane, relee Ironman, precum și mai multe-și a construit o listă de clienți de pregătire personală în acest proces. În 2008, Jenn a stabilit o pregătire fundamentală în San Francisco, CA, pentru a -i ajuta pe ceilalți să se potrivească, precum și să -și găsească și sportivul interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.