Loading...

Avocatul numit director de atletism și recreere la Uchicago

Angie Torain a fost numit director de atletism și recreere la Universitatea din Chicago după o căutare națională. Numirea ei este începând cu 1 iulie 2021.

Torain va veni la Uchicago de la Universitatea Notre Dame, unde este directorul principal de atletism asociat al culturii, diversității și implicării. Raportând la Michele Rasmussen, decanul studenților din universitate, Torain va furniza o conducere vizionară pentru departamentul de atletism și recreere, care sponsorizează 20 de sporturi de varsity, aproape 40 de cluburi sportive, un program sportiv intramural cu mii de participanți studenți anual și programul Fitchicago .

În calitate de avocat critic pentru oportunitățile de atletism și fitness de la Universitate, Torain va colabora cu parteneri cruciali din campus și va colabora cu biroul de relații și dezvoltare Alumni pentru a se asigura că succesul filantropic în curs de desfășurare. Ea va fi, de asemenea, integrantă pentru încurajarea unui departament care promovează și sărbătorește toate dimensiunile diferenței și diversității. „Suntem încântați că Angie își aduce expertiza și abilitățile dinamice de conducere în Uchicago”, a spus Rasmussen. „Printre multe talente, Angie va aduce o înțelegere profundă a echilibrului necesar între succesul academic la o instituție precum Uchicago și eforturile atletice, recreative și de wellness.”

La Notre Dame, Torain este membru al echipei de conducere care stabilește direcția calculată și ghidează funcționarea tactică a departamentului de atletism și conduce diversitatea departamentului și eforturile de incluziune. Responsabilitățile sale includ, de asemenea, evoluțiile de monitorizare a politicilor NCAA, conferințe și instituționale și asigurarea educației și implementării politicilor în departamentul de atletism. În plus, Torain servește ca administrator sportiv pentru echipa de lacrosse a femeilor, precum și un profesor adjunct de drept sportiv la Notre Dame Law School.

“Sunt foarte extatic să devin membru al comunității Universității din Chicago”, a spus Torain. „Aștept cu nerăbdare să continuăm să construiesc o experiență excelentă pentru sportivii noștri studenți maronieni, lucrând cot la cot cu antrenorii și personalul și să servesc comunitatea campusului în ansamblu.”

De asemenea, Torain a deținut funcții în cadrul departamentelor de atletism de la Universitatea Incarnate Word și Indiana University-Purdue University Indianapolis.

Torain a primit diploma de licență în sociologie de la Universitatea DePauw, iar J.D. de la Maurer School of Law la Indiana University.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.