Loading...

3 Sportivii UFC au predat suspensii scăzute după ce au urmărit testele de medicamente pozitive la suplimentele îmbrăcate

într -o narațiune care se termină să fie la fel de bine familiari, trei sportivi mult mai mulți UFC au urmărit efectiv testele de medicamente pozitive înapoi la suplimentele îmbrăcate.

Astăzi, compania anti -doping din SUA a dezvăluit că juniorul dos Santos Almeida, precum și Antonio Rogerio Nogueira, care au evaluat fiecare pozitiv pentru hidroclorotiazidă a descoperit această descoperire a produselor contaminate oferite de o farmacie compusă în brazilie. Marcos Rogerio de Lima, care a evaluat pozitiv pentru hidroclorotiazidă, precum și anastrozolul.

Toți cei trei sportivi au acceptat suspensii retroactive de 6 luni de la USADA.

Josh Barnett a fost singurul sportiv UFC până în prezent, care a luat produsul contaminat declară toată metoda de arbitraj, precum și a reușit să obțină nicio suspendare. Câțiva dintre sportivii americani, Barnett a inclus, au depus procese împotriva producătorilor de suplimente după ce au satisfăcut -o pe USADA că au fost victimele contaminării. Nu este sigur dacă acești luptători brazilieni sunt pregătiți să ia măsuri similare, deși USADA observă că „vor continua să lucreze cu aplicarea legislației, precum și cu companiile de reglementare din Brazilia pentru a examina operațiunile farmaciilor infracționale”.

Comunicatul complet de presă al USADA este citit după cum urmează:

USADA a dezvăluit astăzi că a verificat două farmacii compuse în Brazilia create, precum și a oferit suplimente contaminate care au dus la testele pozitive ale trei sportivi supuși politicii antidoping UFC®.

Spre deosebire de farmaciile de vânzare cu amănuntul, precum și de drogurile, care își obțin inventarele de medicamente de la producătorii industriali, farmaciile care compun își pregătesc medicamentele la fața locului conform specificațiilor conținute într -o rețetă scrisă. În plus față de medicamente, atât farmaciile de compunere investigate de USADA, de asemenea, create, precum și suplimente nutritive oferite, precum și au comercializat produsele lor ca o alternativă fără riscuri pentru medicamentele create în masă, precum și suplimente. De asemenea, farmaciile au declarat că folosesc procese de producție dezvoltate pentru a scăpa de posibilitatea contaminizării încrucișate.

În ciuda afirmațiilor lor, farmaciile compuse, găsite la Rio de Janeiro, precum și Sao Paulo, Brazilia, au oferit suplimente contaminate către juniorul Dos Santos Almeida, precum și Antonio Rogerio Nogueira, care a evaluat fiecare pozitiv pentru hidrochloriazid , care a evaluat pozitiv pentru hidroclorotiazidă, precum și anastrozol. Aceste substanțe sunt interzise de cele mai multe ori în cadrul politicii anti-dopare UFC, care a îmbrățișat lista interzisă a companiei anti-dopare (WADA).

După testarea suplimentelor, sportivii le-au oferit USADA, laboratorul acreditat de WADA din Salt Lake City a verificat existența mai multor substanțe interzise în produse. Cu o investigație continuă, Suplimentele Usada au provenit separat de farmaciile care compun, pe care laboratorul Salt Lake City le -a verificat, de asemenea, au fost contaminate cu clorhidrorotiazidă, anastrozol, precum și o serie de substanțe suplimentare interzise. Autoridade Brasileira de Controle de Dopagem (Agenția Națională Anti-Doping din Brazilia), precum și companiile de aplicare a legislației din Brazilia au asistat investigarea USADA.

„Apreciem colaborarea sportivilor, precum și a autorităților din întreaga lume în a ajunge în partea de jos a acestei situații, deoarece, în mod ideal, va evita să se întâmple aceste probleme în viitor”, a declarat Travis T. Tygart, CEO al USADA. „Este inacceptabil faptul că aceste farmacii compuse au creat suplimente contaminate pentru public. De asemenea, este un exemplu mai regretabil de motivul pentru care sportivii ar trebui să utilizeze precauție extremă dacă utilizați suplimente nutritive. De asemenea, de asemenea, produsele suplimentare includ substanțe nedeclarate, inclusiv medicamente interzise, ​​care pot fi dăunătoare pentru sănătatea unui sportiv. Facem tot ce putem pentru a garanta că aceste tipuri de furnizori sunt trași la răspundere pentru introducerea produselor dăunătoare ca acestea pe piață. ”

Ghidul de produse contaminate prevăzut în politica anti-dopare UFC, precum și codul WADA oferă șansa unei reduceri a perioadei de ineligibilitate aplicabile, dacă este recunoscut faptul că testul pozitiv a rezultat din utilizarea unui produs contaminat.

„Ghidul recunoaște că suplimentele pot fi un pericol, precum și, de asemenea, paznicii împotriva reducerilor nefondate, precum și a reducerilor nedrepte, necesitând o investigație completă a tuturor declarațiilor de„ contaminare ”. De asemenea, ghidul garantează că sportivii nu sunt penalizați excesiv atunci când au fost sârguincioși În ceea ce folosesc, precum și atunci când se dovedește că sursa pozitivului este dintr -un produs contaminat, ca în aceste cazuri ”, a spus Tygart.

În urma investigației USADA, Almeida, De Lima, precum și Nogueira, care au utilizat suplimente compuse în direcția medicilor respectivi sau NUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.