Loading...

Antrenament miercuri – exercițiu de dragoste sau ură

Bună ziua și fericit miercuri!

Săptămâna aceasta conduc un grup de exerciții din categoria „Move” pentru o retragere de wellness. Se presupune că clasa „Move” este rulată / mers / drumeție. Dar astăzi clasa a fost „scări” (nu fac programul).
Ultimele mele videoclipuri

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Micul dejun, prânz, cină și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
06:12

Trăi
00:00
08:21
14:26

Nu am fost surprins că grupul meu de peste 60 de ani de ieri a fost de aproximativ 30 astăzi = 50% dintre oameni nu voiau să facă scări.

Înțeleg. Majoritatea oamenilor nu le place să facă scări – sunt greu! Aceasta este prima zi pe care oricine s -a plâns cu adevărat și cineva a spus chiar: „Ești plătit pentru torturarea oamenilor”.

Ha! Oarecum.

Cum pun asta … um, sunt o fată foarte pasionată și fie iubesc ceva, fie „îl urăsc cu ura a o mie de soare” <- Fără glumă, cineva mi-a spus asta. Când îmi place ceva, o fac cu adevărat până nu mai poți citi despre asta - salut alergare, pepene verde, luând prea multe autoportrete ... Și același lucru este valabil și pentru ceva ce urăsc - voi evita și evita și o evit până când voi muri. Așadar, chiar dacă știu că este bine pentru mine, încă nu am fost rulat de spumă sau m -am dus la yoga. Prins. Dar, promit că voi face aceste poze în această seară. Este singurul mod în care mă voi iubi dimineața ... Întrebare: Ce iubești astăzi? Ce urăști? Trimite -mi cartea de lucru 1 etave Împărtășirea este grijulie! 1 Ac Acțiune Tweet Acțiune Poștă Acțiune Continuați cu acestea: RUNCEND Challenge Poll și Donuts de Ziua Îndrăgostiților RUNCEND Challenge Poll și Donuts de Ziua Îndrăgostiților Buna ziua!! Pregătește -te să faci o altă provocare de alergare și am vrut să te rog să te înnebunești ... ➡️ 1. Câte zile pe săptămână R Iunie care rulează calendarul de antrenament gratuit Iunie care rulează calendarul de antrenament gratuit Executarea planului de antrenament pentru alergători cu antrenament de forță și sfaturi de rulare. Alergați pentru fitness? Obțineți calendarul imprimabil gratuit Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective lunare pentru alergare și fitness. Obiectiv principal, gol lunar și mini goluri stabilite pe săptămână. Obiective imprimabile gratuite lună PL Alergarea este cea mai bună modalitate de a slăbi, dar ... Alergarea este cea mai bună modalitate de a slăbi, dar ... Cum să slăbești alergând și să te bucuri de călătorie. Sfaturi pentru a pierde în greutate cu alergarea. Cum să te bucuri de alergare și de a te simți goo Calendar de antrenament pentru alergători cu exerciții și sfaturi - decembrie 2019 Calendar de antrenament pentru alergători cu exerciții și sfaturi - decembrie 2019 Calendar de antrenament și rulare pentru decembrie. Calendar imprimat gratuit pentru noi alergători cu exerciții de greutate corporală și runnin Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători Exerciții în picioare pentru alergători. Antrenament de 4 minute pe care îl puteți face acasă fără echipeNT NT! ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.