Loading...

Cum se face rularea simplă

nou? Revenind după o accidentare? Vrei să alergi, totuși, crezi că este greu? Utilizați aceste 5 sfaturi pentru a începe, precum și pentru a ușura rularea!

Primesc o mulțime de e -mailuri, precum și comentarii întrebând: „Cum încep să alerg?” sau „Cum mă fac să alerg?”. Îl obțin în totalitate – alergarea este dificilă la început. De asemenea, este dificil să te faci să rămâi cu ceva care te face obosit, precum și transpirat, precum și respira ca un urs grizzly sforăit.
Ultimele mele videoclipuri

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky, precum și episodul din iulie 2018 despre Conan O’Brien, precum și Ducesa de York Fergie. Lucruri fascinante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Declarația de știri conform căreia emisiunea va fi anulată total (ori a fost schimbată puțin în ultima vreme, însă acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Achiever înalt – Great Ascultă Recenzie de carte
06:12

Trăi
00:00
08:21
07:26

Așa că, în timp ce nu pot expune un truc minunat, care va face ca alergarea să fie simplă ca să mănânc înghețată, am câteva sfaturi pentru a face alergarea mai ușoară atunci când începeți (sau când vă întoarceți după o accidentare sau faceți o pauză din alergare).

5 sfaturi pentru a facilita rularea

1. Începeți lent.

Dacă ieșiți ca o rachetă – vă veți scufunda ca o stâncă.

Începeți mai încet decât credeți că ar trebui. Descoperiți o viteză pe care o puteți păstra confortabil timp de zece minute. Simțiți -vă liber să alternați alergări, precum și mersul pe jos. Ceva de 3 minute de alergare, 1 – 2 minute de mers pe jos.

Respirația dificilă este normală, cu toate acestea, atât de mulți vizitatori ajung, precum și îmi spun că simt că sunt super în formă sau leneți sau doar frustrați. Lent în jos, rămâneți consecvent, precum și corpul dvs. se va condiționa să se utilizeze la alergare.

2. Descoperiți un plan de instruire. (Chiar dacă nu doriți să alergați o cursă.)

Identificați -vă nivelul actual de fitness fizic, precum și obiectivele, precum și utilizați aceste informații pentru a descoperi un plan de instruire adecvat. Acest lucru vă va menține în rutină, precum și îmbunătățirea. De asemenea, va ajuta la stabilirea antrenamentelor realiste pentru locul în care vă aflați acum.

Dacă nu ați alergat deloc sau nu vă întoarceți de la câțiva ani de la conducerea unei canapele la 5K plan, poate fi cel mai bun.

Dacă ați alergat câteva curse la distanță scurtă, precum și doriți să alergați o jumătate de maraton, încercați un plan de maraton la nivel novice.

Linie de jos – Configurați -vă pentru succes cu un plan pentru a vă menține responsabil, precum și îmbunătățirea.

3. Faceți -o când, exact cum și unde doriți.

Nu trebuie să faceți un moment sau o locație sau o distanță specifică. Descoperiți o metodă pentru a vă ruzi rulările atunci când funcționează pentru dvs. Alergați undeva vă bucurați (sau cel puțin undeva, ceea ce vă simplifică să -l capturați). Faceți -l cât mai plăcut posibil. Se presupune că este distractiv!

4. Obțineți echipamentul potrivit pentru dvs.

Alergarea în haine care călătoresc sau te fac să te tragi constant la ele poate pune cu adevărat un amortizor pe orice tip de alergare (pentru orice tip de alergător).

Pantofii de alergare care vă oferă blistere sau răniți fac ca alergarea să se simtă mai greu.

Găsiți o ținută de alergare excelentă de sus în jos, care este confortabilă pentru dvs., aceasta include:

Wick-Wear Top (dacă alergați în tricouri de bumbac, vă veți simți ca o lume cu totul nouă

Rulând pantaloni scurți sau capris care rămân puși (plus pantaloni scurți de dimensiuni lungi aici)

Șosete care nu vă oferă blistere (îmi plac procompresia șosete mici)

Pantofi de alergare care sunt potriviți pentru picioarele tale, precum și kilometraj

Sutien sport de calitate – impact ridicat

5. Faceți dacă distrați

Alergarea sau cu adevărat majoritatea activităților par mai ușoare dacă vă bucurați! Așadar, faceți -vă distractiv ascultând muzica preferată, vă pierdeți într -o conversație sau peisajul, etc. Practic, nu vă concentrați pe fiecare pas – întoarceți -vă accentul către altceva pe care îl puteți aprecia în timp ce alergați.

Faceți o listă de redare cu muzica preferată.

Alergați cu un amic, precum și vorbiți despre orice, precum și despre orice.

Fugi undeva nou, precum și interesant.

Găsiți o metodă pentru a vă bucura de alergările dvs., precum și va zbura!

Nu există o metodă pentru a începe să funcționeze, precum și să o ușureze. O mare parte din exact cum alergi, precum și exact cum te distrezi depinde de tine.

Ascultă -ți corpul. Nu obsedați ce fac alți oameni sau ceea ce credeți că ar trebui să faceți. Lăsați -vă pantofii de alergare, precum și luați un pic de jogging în jurul blocului. Alăturați -vă unui grup de rulare. Conduceți către vechea comunitate, precum și alergați pe strada preferată.

Tu.

Alergare fericită!

Întrebare: Aveți vreun tip de îngrijorare sau sfaturi de adăugat?

Trimite -mi cartea de lucru

55Save

Împărtășirea este grijulie!55
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

5 sfaturi simple pentru întindere după o alergare

5 sfaturi simple pentru întindere după o alergare

Exact cum să te întinzi după o alergare. 5 sfaturi pentru a începe să se întindă pentru alergători. Exact cât de des, precum și exact cât timp ar trebui să te strechezi, precum și E

Pantofii mei de alergare preferați și aș face din nou dificultatea dopey

Pantofii mei de alergare preferați și aș face din nou dificultatea dopey

Pantofii mei de alergare preferați chiar acum. Aș face din nou dificultatea dopey? Exact cum a ajutat acreditarea antrenorului RRCA

5 minute de alergare la încălzire – a

5 minute de alergare la încălzire – a

Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Exact cum să te pregătești să alergi. Sfaturi despre ce să faci înainte

Decembrie care rulează calendar Planificator de antrenament gratuit imprimat

Decembrie care rulează calendar Planificator de antrenament gratuit imprimat

Calendar de rulare gratuită, precum și rularea PDF -ului de tipărit. Calendarul de antrenament din decembrie pentru alergători de exerciții de exerciții și

Ce folosesc pentru a rula chiar acum, precum și totalul kilometrajului din iulie

Ce folosesc pentru a rula chiar acum, precum și totalul kilometrajului din iulie

Favoritele mele actuale ale echipamentului de rulare, precum și exact câți kilometri am alergat în iulie. Kilometraj lunar în jurul valorii de rulare, precum și ce urmează cu alergarea mea

Calendar de jurnal care rulează – iulie 2020 Imprimat gratuit

Calendar de jurnal care rulează – iulie 2020 Imprimat gratuit

Rularea calendarului de antrenament. GRATUIT IMPRIMABIL RUNMAL JOURMAL PENTRU IULIE 2020. RUNING Planificator de rutină pentru alergători de toate Leve

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.