Loading...

Încă în Florida

Salutări de la Disney World! Astăzi Matt, mama mea, precum și am avut o zi distractivă în Orlando.

Ne -am gustat cu dimineața, astfel încât să putem împinge prânzul înapoi …
Ultimele mele videoclipuri

Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
Recenzie despre noua carte a lui Jessica Simpson – Open Book. Cântăreața, precum și antreprenorul, vărsă trucuri, precum și din culise surprind toate în memoria ei.

Recenzie a cărții Audible – Jessica Simpson o citește singură! În plus, există melodii bonus atunci când primiți versiunea audio!

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
Învățarea dintr -o fugă săracă
03:48

Trăi
00:00
08:21
06:05

Noua Discover – chipsuri de hummus. Apple, precum și unt de migdale …

Floricele de porumb…

După ce am terminat la DW, am mers la Hollywood Studios. Am descoperit un sandwich veggie pe pâinea Ciabatta pentru prânz.

Avea nevoie de ceva (în afară de proteine ​​!!!).

Deci, după o distracție extrem de distractivă la Magic Kingdom …

M -am dus la terminalul de zbor pentru a -mi prinde casa înapoi la MD. Dar, zborul meu a fost întârziat. La fel ca atunci a fost întârziat din nou până la 12:20. Boo la asta. Așadar, am optat să -mi reprogrameze zborul pentru mâine, precum și să mă întorc la hotel pentru a mă agăța cu famul meu.

Dar, până când mi -am dat seama că toate luau cina la un restaurant nebun dinozaur !!! Au fost la un „T-Rexstaurant”, dacă veți dori?

Îmi place o locație distractivă, tematică, așa că am fost în preajma asta?

Singurul lucru sărac despre această locație, în afară de lipsa lor strălucitoare de mese vegetariene mari este că am fost așezați în epoca de gheață, astfel încât iluminarea a fost imposibilă. Practic eram într -o peșteră slabă, albastră. FC

De când am întârziat la sărbătoare, mama mi-a oferit unul dintre tacosul ei mahi-mahi …

și am comandat o salată mare elegantă, cu verdeață de câmp, păcanele confiate, căpșuni, precum și brânză de capră = cel mai bun.salad.ever. Te leagă cu adevărat cu pecanii, precum și cu brânza de capră!

Și apoi au comandat „Explozia vulcanului de lavă de ciocolată tort elegant de cincisprezece dolari”. (Nu mă citați pe nume.)

Este dificil să vezi chiar mai întâi, deoarece există o tonă de gheață care o acoperă, însă sub această ceață este tortul brownie cu înghețarea carmelului, precum și înghețata de vanilie completată cu frișcă, precum și stropi de fluturi.

Întrucât am făcut -o deja cu dulciurile, precum și cu tratează această călătorie (au fost diferite lucruri neplăcute), am dorit să „mă întorc pe căruță” în această seară. Dar, atunci când tortul de brownie cu ciocolată caldă cu înghețată vine la masa mea – o mănânc.

Acest desert este făcut practic pentru ca fiecare persoană să obțină o bucată întreagă de tort, plus o lingură de înghețată cu frișcă pentru ei înșiși. Este pentru real.

De fapt, adorm în timp ce compun asta, așa că mă voi extinde și voi face glume mâine?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.