Loading...

Mărturisire joi – Taco Stuffers

compun acest lucru în timp ce mănânc o vitatop de ciocolată profundă, cu toate acestea cel puțin am avut un prânz sănătos, precum și mai întâi echilibrat! Acum este timpul pentru unele mărturisiri:

Mărturisirea nr. 1: Nu am avut o mulțime de tofu în rămășițele mele rămase …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Idei de mască de față pentru a alerga, precum și pentru a merge afară
Masca de față pentru a alerga, precum și pentru a merge afară în timpul focarului de coronavirus.
Aveți nevoie să purtați o mască? Ce mască este cea mai bună pentru alergători, precum și pentru călători?

Vezi cea mai bună alegere a mea pentru o mască.
În plus, sugestiile CDC cu privire la când să poarte o mască, precum și ce fel în timpul focarului Covid19.
Mai multe pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Învățarea dintr -o fugă săracă
03:48

Trăi
00:00
08:21
07:15

… Deci, ceea ce îi lipsea în proteina de soia pe care am făcut -o în grăsime cu ajutorul arahidelor! Adesea, o „stropire” se confundă cu un „om de mână”.

Mărturisirea nr. 2: Nu -mi place porumbul pentru sugari. Brut. Așa că întotdeauna trebuie să le aleg din mixul meu de legume orientale. De obicei, le -aș pune pe farfuria lui Ben, însă nu a fost aici. Pierderea lui?

Mărturisirea nr. 3: Am descoperit aseară The Black Cherry Cherry Cherry la Target, precum și a fost nevoie de tot efortul meu de a nu -i motiva pe colegii mei cumpărători să obțină și unii. Mi -am dorit să fiu așa: „Hei! Aceasta este o ofertă cu adevărat uriașă în lumea consumată de iaurt grecesc consumând blogul alimentar! ”

Mă gândesc să obțin o mulțime de scalarea lor în afara magazinelor care nu -l aduc pe Chobani. Cine are nevoie de o sarcină autentică atunci când ești un lucru de genul acesta?!

Mărturisirea nr. 4: Dacă folosesc Cupl (care nu este în mod obișnuit în ultima vreme), există o posibilitate de 95% pe care o pun în mașină …

Așa că, în acest moment, mă ocup de mașini și camioane, precum și de a face o fotografie cu mine în timp ce o fac. Înainte ca mama mea să se înnebunească, să mă lase să afirm că am fost la o lumină de oprire (RRRRight).

Mărturisirea nr. 5: Vitatopurile de ciocolată profundă sunt vândute la Tustin Costco. Le -am obținut. Partea de mărturisire a acestui lucru este că am vorbit de asemenea un străin complet complet pentru a le obține și ele. Tinerii săi vor spune mulțumiri mai târziu. Vitalicious trebuie să mă sponsorizeze pentru toate vânzările pe care le ofer (și vorbesc doar despre adevărul pe care îl mănânc ca 3 pe zi).

Mărturisirea nr. 6: De multe ori iau probe Costco pentru mai târziu. Sau mașinile și călătoria cu camionul acasă. Oricum.

Mărturisirea nr. 7: Un an în urmă astăzi a trebuit să port muștele pentru urechi, mănuși, șosete din lână, mâneci lungi, precum și o vestă semnificativă pentru a rula. Așa că mă bazez serios pe adevărul că mă întorc în California. casa este locul în care inima este <3 Mărturisirea nr. 8: Aproape că am primit aceste veggie crumble -uri chiar de la nume. Taco umpluturi! precum și sunt la vânzare dacă primiți trei. Dar nu înțeleg dacă pot gestiona trei umpluturi taco Mărturisirea nr. 9: Am primit astăzi bikini -ul meu de vară !!! Sunt extatic că mi -am urmărit dimensiunea după ce am atins 2 ținte, însă nu sunt extatic să încerc cu adevărat. Boo. Așteptați, trebuie să precizez „urmărirea dimensiunilor mele”, deoarece fundurile sunt XL, precum și partea de sus este un copil M. a revenit chiar dacă nu o dorește. Ai ceva de mărturisit? Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Viața este un maraton cu Podcast Matt Fitzgerald 116 Viața este un maraton cu Podcast Matt Fitzgerald 116 Viața este un maraton cu profesionistul Matt Fitzgerald. lecții despre viață, conexiuni, precum și rularea a 8 maratoane de -a lungul Se încheie cu noi - Recenzie de carte audio Se încheie cu noi - Recenzie de carte audio Se încheie cu noi de Colleen Hoover Review Book Audio. Evaluarea rapidă a cărților YouTubeprecum și sugestii pentru alergători Cele mai fine bare proteice pentru alergători- Ce să mănânce înainte, precum și după o alergare Cele mai fine bare proteice pentru alergători- Ce să mănânce înainte, precum și după o alergare Cele mai fine bare proteice pentru alergători. Ce să mănânci înainte de o alergare, după o alergare, precum și gustări. Top 5 bare preferate, precum și defalcarea nutriției Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoare cu Jason Karp Podcast 112 Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoare cu Jason Karp Podcast 112 Ce trebuie să mănânci, precum și să bei după o alergare sau un antrenament? Este laptele de ciocolată o băutură excelentă de vindecare pentru alergători? Vorbind cu un Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de orice am mâncat cândva mic dejun, prânz, cină, precum și gustări. plus idei despre produsele mele preferate Nou iaurt Chobani cu unt de migdale și unt de caju Nou iaurt Chobani cu unt de migdale și unt de caju Noua iaurt grecesc cu unt de nucă de chobani, precum și evaluare a cerealelor Chex cu unt de arahide, precum și informații. Bol cu ​​iaurt cu unt de migdale ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.