Loading...

Asociația Medicienilor din Ringside Publicați Declarația de consens pentru Managementul Concussionului pentru luptători

Recent, British Journal of Sports Medicine a publicat o declarație de consens scrisă de Asociația Medicienilor din Ringside care doresc să standardizeze practicile pentru suspendare, oprirea butucului și revenirea la sport pentru lupta sportului de luptă sportivi care suferă de emoții.

Hârtia completă poate fi găsită aici.

ARP a recomandat următoarele:

Suspensii și gestionarea emoțiilor

Dacă un luptător prezintă semne ale unei emoții în timpul unui atac, lupta ar trebui oprită. Aceste semne includ, dar nu se limitează la dureri de cap, confuzie, vedere încețoșată/dublă, greață/vărsături și probleme de echilibru/mers (caseta 2).

Dacă un sportiv sportiv de luptă susține un TKO secundar pentru lovituri la cap, se recomandă ca acesta să fie suspendat din competiție timp de cel puțin 30 de zile. De asemenea, este recomandat ca luptătorul să se abțină de la sparring timp de 30 de zile.

Dacă un sportiv sportiv de luptă susține un KO fără loc secundar pentru lovituri la cap, este recomandat ca acesta să fie suspendat din competiție timp de cel puțin 60 de zile. De asemenea, este recomandat ca luptătorul să se abțină de la sparring timp de 60 de zile.

Dacă un sportiv sportiv de luptă susține un KO cu LOC secundar pentru lovituri la cap, se recomandă ca acesta să fie suspendat din competiție pentru cel puțin 90 de zile. De asemenea, este recomandat ca luptătorul să se abțină de la sparring timp de 90 de zile.

Toți sportivii sportivi de luptă, inclusiv câștigătorii, ar trebui evaluați pentru semne și simptome ale postbout -ului de concurență. Evaluarea ar trebui să fie efectuată imediat pe marginea poștă, dar și mai târziu repetată într -un mediu mai liniștit, controlat (de exemplu, dressing).

Sportivii sportivi de luptă pot participa la antrenamentele și condiționarea fără contact la 1 săptămână după ce au susținut o emoție sau o pierdere prin TKO/KO secundar pentru grevele capului, cu condiția ca simptomele sale să se îmbunătățească și să nu crească severitatea cu activitatea. O evoluție treptată a activității de intensitate crescută este recomandată, începând cu o activitate aerobă ușoară care progresează spre o activitate mai riguroasă/de combatere a sportului și, în final, la apariția atunci când simptomele s-au rezolvat complet (caseta 3).

În niciun caz, un sportiv sportiv de luptă nu ar trebui să concureze sau să se angajeze în activități sau competiții de sparring dacă se confruntă cu semne și simptome de emoție.

Evaluare de specialitate

În plus față de perioadele de suspendare menționate mai sus, am recomandat ca suspendarea unui sportiv de luptă să continue să continue până când un medic specialist antrenat în managementul concuziunii îl șterge pe luptător. Medicii specialiști instruiți în managementul concuziunii includ neurologi, neurochirurgi și medici de medicină sportivă primară.

Alte teste de bază

Am recomandat ca toți sportivii sportivi de luptă să efectueze o evaluare NP validată cu testul inițial care servește ca bază. Dacă este posibil, se recomandă, de asemenea, testarea vestibulară/oculară și de echilibru. Repetarea testării de bază ar trebui să apară anual. Dacă există vreun declin, se recomandă ca un medic instruit în leziuni cerebrale și managementul concuziunii să evalueze sportivul.

Educaţie

Am recomandat ca toți sportivii sportivi de luptă și antrenorii/antrenorii lor să fie educați și instruiți să recunoască semnele și simptomele de emoție. Dacă un sportiv de luptă se confruntă cu semne sau simptome ale unei emoții în timpul antrenamentului sau competiției, el sau ea ar trebui să se îndepărteze de activitățile de contact și să caute evaluări imediate de către un profesionist din domeniul sănătății.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Șeful medical al NYSAC solicită screeningul standardizat al concuziunii în box și MMAJune 20, 2019 în „Studii de siguranță” din 2019
Cercetătorii solicită ca sportul de luptă să servească drept „zero zero” în Dataseptember de concurență 5, 2021in „Studii de siguranță”
ARP eliberează o declarație de consens asupra nivelului de tensiune arterială sigură de luptă, 19, 2021in „Studii de siguranță”

Leave a Reply

Your email address will not be published.