Loading...

3 Metode de bază pentru a descoperi Buddies Fitbit

Cu adăugarea de comunitate, acum este mult mai ușor de găsit, de legătură cu, precum și de a urmări toate amicele Fitbit Ideal cu aplicația Fitbit.

Mai mulți amici indică mult mai multă motivație – completați cu colegii de serviciu pe clasament, faceți -vă gospodăria să se miște cu o provocare Fitbit, precum și să aplaudați pe BFF -urile dvs. atunci când își ating obiectivele în pas. Puteți vedea chiar și împărtășiți insigne cu amicii dvs. din aplicație. Nu este nicio întrebare pe care persoanele Fitbit cu amici fac 11 la sută mai mulți pași!

Pentru a începe, atingeți pictograma cartierului din bara de navigare de jos a aplicației Fitbit, precum și apoi apăsați „+” în colțul ideal de sus.

De aici, există trei metode pentru a descoperi prieteni.

Contacte: Invitați orice persoană din contactele dvs. să fie un prieten Fitbit. Aplicația Fitbit pentru Windows Windows 10 vă poate arăta, de asemenea, amicii de amici dacă amicii dvs. nu privatizează lista de amici.

Facebook: Dacă selectați pentru a conecta conturile Fitbit, precum și Facebook, veți putea vedea care dintre amicii dvs. Facebook au, de asemenea, contul Fitbit legat de Facebook. Dacă aveți mult mai mult de un cont Facebook, puteți conecta doar unul la contul dvs. Fitbit.

E -mail: Introduceți adresa de e -mail a oricărei persoane care să dorească să invite la Fitbit.

După ce ați legat de prietenii actuali, faceți altele noi, alăturându-vă grupurilor specifice subiectului, oferite, de asemenea, în secțiunea de cartier a aplicației Fitbit. Asigurați -vă că aplicația dvs. are actualizările actuale pentru a începe astăzi!

Continut Asemanator:
7 metode pentru a câștiga orice tip de provocare în pas – plus două tactici care nu vor funcționa
Transformă-ți plimbarea într-un antrenament cu corp total la pistă
9 Metode de bază Fitbit vă poate susține rutina de auto-îngrijire

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.