Loading...

Agent anti-foaming descoperit în păsările de curte McNuggets

Agent anti-Foaming descoperit în McNuggets de pasăre
de Mike Adams, The Health and Wellness Ranger

(NaturalNews) Te -ai pus vreodată la îndoială ce este descoperit cu adevărat în McNuggets de păsări? Se pare că câteva dintre ingrediente par să aparțină mult mai mult unei fabrici industriale de un fel, nu unui retailer de produse alimentare. Potrivit Corporației McDonald, McNuggets -ul popular de păsări de curte sunt realizate cu componente, inclusiv extract de drojdie autolizată (care constau din glutamat gratuit, similar cu MSG), fosfați de sodiu, precum și fosfat de aluminiu de sodiu. Cu toate acestea, aceasta nu este partea ciudată. Potrivit propriului site web al lui McDonald, McNuggets de păsări de curte sunt, de asemenea, fabricate cu „ulei de soia hidrogenat cu TBHQ, precum și acid citric adăugat pentru a proteja prospețimea”, precum și „dimetilpolisiloxan adăugat ca agent antifoaming”.

Cel puțin două dintre aceste componente sunt substanțe chimice industriale sintetizate artificial. TBHQ, un derivat petrolier, este utilizat ca stabilizator în parfumuri, rășini, lacuri, precum și substanțe chimice din câmpul petrolier. Studiile de laborator au legat -o de tumori de burtă. „La doze mai mari, are unele impacturi nefavorabile pentru sănătate și sănătate asupra animalelor de laborator, cum ar fi crearea de precursori la tumorile de burtă, precum și deteriorarea ADN -ului. O serie de studii au arătat că expunerea prelungită la doze mari de TBHQ poate fi cancerigenă, în special pentru tumorile de burtă. ” ()

Dimetilpolisiloxan, un tip de silicon, este utilizat în caulks, precum și în etanșanți, ca umplutură pentru implanturile mamare, precum și ca componentă crucială în chitul prost. State Wikipedia:

„PDM -urile sunt, de asemenea, utilizate ca element în grăsimea de silicon, precum și alți lubrifianți pe bază de silicon, pe lângă agenții care se defoing, agenții de eliberare a mucegaiului, lichidele de amortizare, lichidele de transfer cald, lustruirile, produsele cosmetice, balsamurile de păr, precum și alte aplicații. De asemenea, PDM -urile au fost utilizate ca un lichid de umplutură în implanturile mamare, deși această metodă a scăzut oarecum, din cauza problemelor de securitate. PDM -urile sunt utilizate diferit atât pe piața produselor cosmetice, cât și pe piața produselor de consum. De exemplu, PDM -urile pot fi utilizate în tratamentul păduchilor de cap … ”

Nu că celelalte componente sunt mai bune. Deoarece bumbacul nu este reglementat ca o cultură alimentară, uleiul de bumbac poate consta în pesticide chimice care sunt interzise în producția de alimente. De asemenea, este aproape întotdeauna modificat genetic. Uleiurile hidrogenate, desigur, constau, în general, din grăsimi trans, grăsimile create artificial care nu pot fi utilizate de către organism, precum și că studiile s -au legat de o serie de probleme de sănătate și sănătate dăunătoare. La fel ca și extractul de drojdie autolizat este o componentă chimică care îmbunătățește gustul constând în glutamat gratuit pe care producătorii îl folosesc ca un înlocuitor cu aspect mai prietenos pentru MSG.

Și ce zici de păsările de curte din păsările de curte McNuggets? Este pui agricol din fabrică, nu pui de gamă liberă. Așadar, este tipul de păsări de curte care este în general tratat cu vaccinuri, precum și hormoni, în timp ce sunt hrăniți cu produse de hrană tradiționale care sunt medicate cu produse farmaceutice, precum și cultivate cu pesticide.

Yum !! Nu nu vă amintiți să solicitați un sos suplimentar de scufundare. Nici măcar nu am vorbit despre ceea ce veți descoperi acolo …

Sursa: 25 de fapte uimitoare despre mâncare, autor de Mike Adams, precum și David Guiterrez. Acest raport expune lucruri neobișnuite despre locul în care provine mâncarea dvs., precum și ceea ce este cu adevărat în el! Descărcați raportul complet (gratuit) făcând clic aici. În interior, veți descoperi 24 de fapte mai uimitoare, oricât de adevărate despre alimente, băuturi, precum și ingrediente alimentare. Descărcare imediată a PDF -ului total. Toate cele 25 de fapte sunt documentate, precum și adevărate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.