Loading...

Băutura de vitamină a lui Zarbee se amestecă evaluarea

Bună ziua! Astăzi lucrez cu Zarbee pentru a împărtăși câteva informații despre amestecurile lor de băuturi cu vitamine. Momentul acestui colab este perfecțiunea, deoarece am pus corpul cu soneria în ultima vreme! Între alergarea a 10 mile în această dimineață, precum și anticsul din Las Vegas din weekendul trecut – sistemul meu imunitar urlă pentru un suport puțin.

În primul rând, să vorbim de rulare …
Ultimele mele videoclipuri

Ziua 2 de antrenament la maraton
Jurnalul de antrenament Marathon Day 2. Runeatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 45 de secunde

Urmatorul
Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
04:49

Trăi
00:00
08:21
01:45

Am intrat pe drum timp de 10 mile în această dimineață. A fost un traseu relativ plat, totuși încă dificil, deoarece este atât de cald. Nu vreau să mormăiesc, deoarece voi lua cald peste orice tip de zi, cu toate acestea, în serios, acest lucru este dur.

M -am oprit la fântâna de apă de patru ori. Apoi, când am terminat, am lovit magazinul pentru mai multă apă, precum și pentru ceva mâncare.

În timp ce eram în Vegas în acest weekend, vocea mea a devenit un pic zgâriată. Cu siguranță nu am dormit suficient sau nu am mâncat sănătos.

Așa că am deschis pachetul de asistență imunitară de la Zarbee pentru a încerca mai întâi acel amestec. Am sorbit -o în timp ce am despachetat, precum și spălarea hainelor. De obicei, beau cafea înghețată dimineața, cu toate acestea, există ceva reconfortant, precum și umplerea unei băuturi calde.

Mix de băuturi pentru suport imun

● Realizat cu extract de Elderberry și miere

● Ambalat cu vitamine A, C, E, Seleniu, precum și Zinc

● Serviți -l fierbinte

Amestecurile au fost produse de Dr. Zak Zarbock pentru a ajuta copiii cu o tuse. El a dorit o alegere fără medicamente pentru a -i ajuta să se simtă mai bine. Acum există o linie întreagă oferită doar la Target ca parte a programului Made to Matter. Vitamina amestecă funcționarea componentelor naturale, naturale, cum ar fi inulina de la rădăcina de cicoare, ghimbirul, mușețelul, precum și mierea.

În această primăvară, noua lor colecție de amestecuri de băuturi de vitamine pentru adulți și -a făcut debutul special la Target, ca parte a programului Made to Matter. În prezent sunt oferite la nivel național.

Cele șase amestecuri proprii sunt formulate cu o serie de componente alese, sănătoase, sănătoase (cum ar fi ceaiul ecologic, precum și ghimbirul), precum și sunt, de asemenea, ambalate cu vitamine importante, precum și nutrienți. Au fost produse cu oameni ocupați, activi, activi-pachetele cu un singur serviciu sunt concepute pentru a merge cu tine, precum și amestecurile în sine se dizolvă rapid în apă.

Amestecurile de băuturi pot fi servite fierbinți sau răcoroase în funcție de amestec. De asemenea, am încercat câteva dintre cele rece … aceasta este multivitamina cu antioxidant.

Acest lucru a fost excelent la fel de bine, precum și că este o metodă simplă de a obține vitamine, precum și de a bea mai multă apă. Boom Boom.

Câteva informații despre amestecuri …

● Pot fi savurate zilnic

● Sunt făcute cu arome naturale, precum și îndulcitori

● Sunt fără gluten, precum și nu includ niciun tip de medicamente sau alcool

În general, recunosc că sunt activ, precum și uneori nebun, precum și uneori leneș, precum și uneori mănâncă la fel de multe gogoși … Prefer cu adevărat să păstrez un echilibru, deoarece îmi place să mă simt excelent și sănătos. Așadar, alegeri de genul acesta, care fac simplă să integrez unele vitamine suplimentare mă fac fericit.

Urmați hashtag -ul #drinkforyourself pentru mai multe.

Întrebare: La o scară de la 1 la 10 exact cât de mare te simți astăzi?

Sunt cel mai probabil un 7.8 – mă simt fantastic, cu toate acestea am cel mai mic pic de boogers.

Disclaimer: Această publicație este în parteneriat cu Zarbee. Toate opiniile sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.