Loading...

Dr. Ellen Staurowsky publică în mai multe reviste și un text de management sportiv

În luna septembrie, Dr. Ellen Staurowsky, profesor de drept sportiv la Ithaca, s -a alăturat savanților din întreaga lume în contribuția la analiza olimpică și paralimpică 2020: Mega evenimente, mass -media și politica sportului. Piesa ei despre Pay Equity și Olimpiada de la Tokyo 2020 poate fi găsită aici.

Dr. Staurowsky, un scriitor senior cu publicații Hackney, a publicat și alte câteva lucrări în iulie, august și septembrie, inclusiv un capitol despre atletismul intercolegial într -unul dintre textele de management al sportului principal, Managementul sportului contemporan (Pedersen și Thibault, 2022) Ca aceste articole:

· Staurowsky, E. J. (2021). Strategia Cenușăreasa: Planul de joc din spatele Rise to Proeminence al Universității Butler, Journal of Sport Management (publicat online înaintea tipăririi 2021). Preluat 12 septembrie 2021, din

· Staurowsky E. J. (2021, 13 august). Un psiholog sportiv angajat ca antreprenor independent de către Depaul University Athletics a descoperit că nu a stat sub titlul IX și a refuzat scutirea pentru presupusa represalii. Alertă de litigii sportive.

· Staurowsky, E. J. (2021, 30 iulie). Fostul administrator de atletism al Universității de Stat din Arizona susține încetarea și represaliile greșite după ce a raportat incidente de hărțuire sexuală. Alertă de litigii sportive.

· Staurowsky, E. J. (2021, 21 iulie). Adăugând cât mai multe sporturi pentru femei: La Salle se stabilește cu jucătorii de volei pentru femei. Alertă de litigii sportive.

De asemenea, lucrează la două proiecte majore de savanți în acest an, unul care ocupă funcția de redactor principal invitat la un număr special al Journal of Intercollegiate Sport, concentrându -se pe titlul IX @ 50: Viitorul său în conturarea excelenței incluzive în Sport College și editorul principal al unui Text cu titlul de lucru de echitate, diversitate și incluziune în sport (editori umani de cinetică, data de publicare anticipată din iunie 2022).

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.