Loading...

15 mile excelente

Am avut cea mai bună alergare tot anul (bine, cel mai bun după jumătatea AZ) astăzi! Am făcut 15 mile în 2:11:10, precum și m -am simțit cu adevărat excelent tot timpul!

Nu înțeleg de ce a fost atât de rapid, însă o voi lua!
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Înainte de a fi revizuiri străini
Înainte de a fi străini de Renee Carlino Book Review.
Gânduri rapide, precum și sugestii pentru cărți audio. Povestea, naratorul, evaluarea, precum și mult mai mult în seria A Great Ascultă.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 9 minute, 42 de secunde

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
09:42

Am mâncat exact același mic dejun înainte de rulare-brioșă engleză cu PB&J, precum și cafea înghețată.

M -am trezit la fel de mult ca o zi extrem de picătoare, sumbră. Nu am fost încântat să ies și să alerg în acea stare meteorologică, așa că mi -am luat timpul să mă pregătesc.

Am inspectat dublu raportul de condiții meteorologice, precum și a declarat că ploaia este de așteptat să se oprească la 8 dimineața. Am crezut că este ciudat, deoarece era încă atât de gri la 7:30 am, totuși eram de nădejde.

Am afirmat în mod obișnuit că stelele trebuie să se alinieze pentru a avea o alergare minunată. Ei bine, astăzi cerul s -a despărțit la fel de bine, precum și eu presupun că norii albi pufosi aliniați!

Starea meteo a devenit frumoasă la fel de bine ca am mers pe vechiul meu traseu preferat. Ben a folosit online pe o buclă de 5 mile pe care mi -a plăcut să o rulez. Deci, am condus acolo și am condus -o de 3 ori. Am înțeles că este cam ciudat, cu toate acestea, există o cale de bicicletă aproape dacă m-am săturat-pur și simplu nu am făcut-o niciodată!

Am încercat să nu mă uit la Garmin -ul meu, precum și să alerg doar cu fluxul. Am ascultat cu adevărat doar corpul meu, precum și pentru că m -am simțit grozav – m -am asigurat să -mi păstrez viteza fără să -mi inspectez viteza. M -am gândit că voi descoperi la sfârșit

Am avut o pauză rapidă de toaletă la început. Nu înțeleg ce am făcut într -un mod diferit astăzi, dar s -ar putea să nu -l țin!

Și am zguduit ultimul din Gatorade în jurul kilometrului 12 – aș putea să simt cu adevărat că încep, precum și să mă ajute cu ultimii 3 mile!

15 mile în 2 ore 11 minute 10 secunde

Ritmul mediu: 8:45 Miles

Am venit acasă la un mic dejun de clătite! Ben a gătit niște clătite, precum și mi -a lăsat un lot. Excelent pe termen lung, precum și clătite?!?! imi place.

Nu sunt sigur ce este în program pentru ziua respectivă. Cred că Matt devine neliniștit, așa că mai bine ieșim din casă!

Ne vedem mai tarziu!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.