Loading...

7 Beneficii pentru sănătate și sănătate ale apei de nucă de cocos, trebuie să fiți conștienți de

de Matt Weik, BS, CSCS, CPT, CSN

Este posibil să fi văzut acele mari nucă de nucă de cocos pe plajă, precum și să vă întrebați dacă au orice tip de funcționare, în afară de a pune alcool, precum și o umbrelă vibrantă. Răspunsul, prietenul meu, este un răsunător da! Există o mulțime de beneficii care trebuie experimentate din consumul de apă de nucă de cocos.

Iată, totuși, atenția, precum și asta este necesar să bei apă autentică de nucă de cocos, precum și nu acea năprasnică îmbuteliată plină de componente artificiale, precum și zaharuri adăugate nedorite, precum și îndulcitori.

În acest articol, vom analiza șapte dintre avantajele majore pentru sănătate și sănătate pe care le poate oferi doar apa autentică de nucă de cocos. Așadar, puneți -vă băuturile cu umbrela fructată, precum și să intrăm în ea!

1. Sursa fantastică de nutrienți

Nucă de cocos cresc în climele tropicale pe copaci care sunt numiți științific cocos nucifera, precum și sunt gândite la un fruct.

Apa de nucă de cocos este lichidul descoperit în interiorul unei nucă de cocos tinere, ecologice. Acesta ajută la hrănirea fructelor. Pe măsură ce nuca de cocos începe să se maturizeze (care durează în jur de 10-12 luni), câteva dintre lichide rămân în interior, în timp ce restul se coace într-o carne albă solidă, care este înțeleasă ca carne de nucă de cocos.

Apa pe care o descoperiți în produsele cu apă de nucă de cocos provine în mod normal de la nucă de nucă de cocos, care au aproximativ 6-7 luni, deși este descoperită de asemenea în nucă de nucă de nucă de nucă de cocos. O tânără de nucă de cocos ecologică tipică furnizează în jur de 1/2-1 cană de apă de nucă de cocos. Când credeți despre asta, este nevoie de o barcă de nucă de cocos pentru a avea un serviciu de băuturi în acea industrie specifică.

Apa de nucă de cocos este alcătuită din aproximativ 94% apă, precum și o grăsime extrem de puțin. O cană (240 ml) de apă de nucă de cocos este formată din 60 kcal, pe lângă o mulțime de alți nutrienți:

Carbohidrați: 15 grame

Calciu: 4% din valoarea de zi cu zi (DV)

Zahăr: 8 grame

Magneziu: 4% din DV

Potasiu: 15% din DV

Fosfor: 2% din DV

2. Ajută la hidratare

Unul dintre beneficiile primare pentru sănătate și wellness ale apei de nucă de cocos este că este format din electroliți precum potasiu, magneziu, precum și sodiu. Acestea sunt minerale importante pentru ca organismul să funcționeze corect.

Când suntem deshidratați, corpul nostru nu obține suficient din aceste minerale, ceea ce poate provoca oboseală, crampe de masă musculară, precum și dureri de cap, printre altele. Apa de nucă de cocos ajută la refacerea acestor minerale cruciale pentru a vă asigura că puteți rămâne hidratat pe tot parcursul zilei, fără niciun fel de probleme sau impacturi negative – în special dacă lucrați la cald sau transpirați profund în timpul antrenamentelor.

3. Proprietăți antioxidante

Antioxidanții sunt substanțe care ajută la asigurarea celulelor dvs. de deteriorarea declanșată de radicali gratuite. Radicalii gratuite sunt molecule create în timpul proceselor metabolice tipice care vă pot deteriora ADN -ul, precum și să provoace cancer sau alte boli dacă antioxidanții nu reduc efectele acestora.

Apa de nucă de cocos este formată din antioxidanți care ajută la reducerea efectelor radicalilor gratuite, precum și a stresului oxidativ.

În timp ce o mulțime de studii de -a lungul anilor au examinat antioxidanții în apa de nucă de cocos, destul de puțini au inclus orice tip de participanți umani.

Potrivit unui studiu de cercetare publicat în 2016, s -a descoperit că proprietățile antioxidante de înaltă potență de nucă de cocos au asistat markerii de colesterol la șobolani.

4. scade glicemia

Apa de nucă de cocos poate gestiona nivelul de zahăr din sânge la animalele diabetice, cu toate acestea, încă lipsesc studiile asupra oamenilor. Cu toate acestea, apa de nucă de cocos are magneziu, care are propriul set de beneficii pentru sănătate și sănătate.

Magneziul poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină. În plus, poate, de asemenea, să minimizeze nivelul de zahăr din sânge în prediabetul de tip 2, precum și diabetul.

Acestea fiind spuse, este, de asemenea, crucial să țineți cont de faptul că apa de nucă de cocos are existența carbohidraților naturali. Corpul nostru transformă carbohidrații în zahăr, așa că, dacă aveți diabet, solicitați sfaturi de la medicul dvs. înainte de a include apa de nucă de cocos în planul dvs. de dietă pentru a vă asigura că nu este riscant pentru dvs., precum și exact cum trebuie să faceți acest lucru în mod corespunzător.

Conform studiului de cercetare care a inclus șobolani care aveau diabet, s -a descoperit că apa de nucă de cocos a dus la îmbunătățiri ale gestionării zahărului din sânge, precum și la o scădere a nivelului general al zahărului din sânge.

5. avantajos după antrenament

Apa de nucă de cocos este una dintre cele mai proeminente băuturi din lume. Dacă ați avut -o vreodată, ați înțelege că este în mod natural delicios. Este bogat în potasiu, precum și conținut de electroliți, ceea ce îl face avantajos pentru sănătatea generală. Apa de nucă de cocos poate fi consumată în orice tip de sezon, cu toate acestea, este deosebit de avantajoasă după elaborare. Electroliții prezenți în apa de nucă de cocos ajută la refacerea corpului cu lichide pierdute, minerale esențiale, precum și nutrienți.

După un antrenament sau o sesiune de antrenament, corpul tău pierde o mare apă cu transpirație. Când se întâmplă asta,S -ar putea să vă simțiți însetați, precum și alte simptome precum amețeli, precum și oboseală. Apa de nucă de cocos furnizează hidratare imediată corpului tău, precum și asistențe pentru a reface aceste pierderi destul de repede.

Apa de nucă de cocos constă, de asemenea, din aminoacizi care ajută la dezvoltarea masei de masă musculară, precum și la ajutorul vindecării după antrenamente. Are proprietăți antiinflamatorii care ajută la minimizarea durerilor declanșate de exerciții puternice, cum ar fi antrenamentul de alergare sau în greutate.

6. Evită pietrele la rinichi

Apa de nucă de cocos constă în niveluri ridicate de potasiu, care ajută la oprirea formării pietrelor la rinichi. De asemenea, este format din sodiu, precum și magneziu care ajută la păstrarea unui echilibru de electroliți în corp, precum și la oprirea deshidratării, ceea ce este necesar pentru a opri formarea pietrelor la rinichi.

Conform unui studiu de cercetare din 2018 asupra persoanelor fără pietre la rinichi, apa de nucă de cocos i -a ajutat să excreteze potasiu, citrat, precum și clorură în timpul urinării. Acest lucru indică faptul că apa de nucă de cocos poate ajuta să slăbească pietrele sau să le oprească să se formeze. De asemenea, poate juca o funcție în ajutorarea celor care experimentează din diferite boli renale.

7. Promovează pierderea în greutate

Materialul cu fibre ridicate din apa de nucă de cocos promovează digestia, ceea ce indică mai puțin balonare după mese, precum și mai puține probleme digestive în general. În plus, băutura te menține mai mult timp, astfel încât să nu te simți ca să gustezi între mese – ceva care te poate ajuta să mănânci mai puțin general, precum și să slăbești mai repede decât cei care nu o beau în mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.