Loading...

Branch Warren – Texas Rattlesnake

de Christian Duque

Nimeni nu se antrenează ca Branch Warren, astăzi. Extrem de puțini s -ar putea să stea cu el în zilele sale înalte, pe lângă partenerul său de antrenament de multă vreme Johnny Jackson (cel mai puternic culturist din lume), precum și al programului G.O.A.T., 8x, domnul Olympia Ronnie Coleman. Branch, la fel ca 6x, domnul O Dorian Yates, a adus întotdeauna un nivel de stare granulos, cu plăci de masă de masă densă de masă musculară, precum și vene timp de zile.

Tipi ca Warren, alcătuit din ceea ce le lipsea din estetică, cu o dezvoltare musculară ciudată; Când s -au flexat, nu încercau să pară minunat – a fost un război totul! Acesta este motivul pentru care publicul a prins întotdeauna viață fiecare, precum și de fiecare dată când Texas Rattlesnake a luptat -o pe un poză, a înșelat coperta unei reviste sau a lansat un DVD de antrenament greu, fără prostii. Nu încercau să arate frumos, nu încercau să producă artă, ci o afacere autentică, în fața ta, culturism hardcore !!

Warren, ca puțini din zilele sale, precum și chiar mai puține astăzi, le -a oferit oamenilor ceea ce și -au dorit. La fel ca filmul iconic, Pumping Iron, Branch, precum și J.O.J. le -a oferit fanilor lor ceva mai mult. De fiecare dată când mulți culturisti erau stoici, cheie joasă, precum și acoperite din cap până în picioare în transpirații baggy, aceste două și -au arătat câștigurile, antrenate cu lanțuri mari, precum și chiar echipamente ruginite, cu aspect antic. Ca și Coleman, s -au antrenat la metroflexul original – cel fără aer condiționat – sub soarele fierbinte din Texas. Nu au apucat o lovitură de grâu la bara de suc a sălii de gimnastică – acesta nu este tipul de locație care a fost. De asemenea, unde s -au antrenat, precum și exact cum s -au antrenat, este o parte uriașă din motivul pentru care fanii s -au adunat la acești tipi, s -au conformat cu ei, precum și au luat sugestiile extrem de în serios. La urma urmei, credibilitatea este esențială în industria de fitness fizic. Dacă indicați o vânzare, s -ar putea să predice virtuțile unei linii de suppune până când vacile vor veni în casă – cu toate acestea nimeni nu le ia în serios. Numele lor nu este respectat, precum și mărturiile lor, cu atât mai puțin. Pe de altă parte, luați un tip al unui bărbat ca ramură, precum și orice a spus, poate fi fost sculptat în piatră. El a împins -o pe Muscletech cu zel, ajutându -i cu adevărat să -l facă într -unul dintre cele mai respectate nume din afacere. Cererea pentru produsele lor a crescut! Acesta este doar un exemplu de putere de stea incontestabilă a lui Warren. În acest articol, aș dori să vorbesc despre abordarea lui Branch, despre efectul pe care l -a făcut asupra sportului, precum și despre modul în care continuă să influențeze nenumărați fani, precum și concurenți aspiranți.

După mulți ani în care a câștigat cel mai musculos premiu la Arnold, precum și a fost un echipament în top 10 dintre cele mai mari concursuri din lume, a sfârșit prin a fi cristal eliminând că Warren a fost un superstar. Creșterea sa a durat timp, de la primele sale concursuri la începutul anilor 1990, ca adolescent, până la câștigarea greutăților la Nationals NPC din 2001, până la prima sa victorie pro doar patru ani mai târziu. Întotdeauna am înțeles că Warren este un concurent dur și experimentat, cu toate acestea, nimic nu m -ar putea pregăti pentru incredibilul său punere la Mr. Olympia din 2009. Când s -a întâmplat asta, și -a aruncat metoda într -o luptă între două legende. A fost atât de bun, a ajuns chiar între ei. La fel ca și până la urmă, când fumul s-a curățat, Jay și-a recăpătat titlul, Branch a luat-o pe alergător, precum și Dexter a luat un al 3-lea extrem de puternic, extrem de surprinzător.

Cuvântul incredibil al lui Warren a fost știrile principale pentru lunile următoare. Nu numai că ramura nu a fost cea mai plăcută culturist din punct de vedere estetic, nici Jay nu a fost, cu toate acestea, amândoi au scos campionul mai simetric, mai echilibrat, domnesc, Dexter Jackson. După cum a declarat Bob Cicherillo de nenumărate ori de -a lungul anilor, Olympia poate fi rezumată ca fiind o competiție „mere, precum și portocale”. Masă, condiție ciudată, precum și densitate nebună, simetrie superbită, precum și flux în 2009. Din acel moment, în doar câțiva ani, Warren nu ar câștiga nu unul, cu toate acestea, două titluri tradiționale Arnold. Cu toate acestea, ceea ce a fost extrem de grozav în ceea ce privește creșterea lui la Superstardom, a fost că nu a modificat nimic despre cine a fost. Branch nu și-a modificat perspectivele asupra sportului, nu și-a redus tehnicile peste cap la antrenament, precum și a continuat să restrângă spațiul dintre stele, precum și fani. Branch Warren a fost cu adevărat un culturist cu guler albastru – o vedetă care nu s -a văzut niciodată deasupra fanilor săi.

Efectul lui Warren asupra sportului este incontestabil. Majoritatea culturistilor ajung la o realizare extrem de accentuată la începutul călătoriei lor. Există cei binecuvântați cu o genetică fantastică, precum și cei care trebuie să ofere geneticii pasărea, să dezvolte un corp câștigător pe calea dificilă, precum și să lupte pentru fiecare ultim, precum și pentru titlu. Produsul completat poate să nu arate niciodată ca cel al lui Frank Zane, Bob Paris sau Flex Wheeler, cu toate acestea, dacă masa musculară este suficientă, precum și sportivul are suficientă încredere în sine, precum și o conducere, absolut nimicva sta în calea lor. Nimic nu a stat în Branch, precum și nimic nu trebuie neapărat să stea în a ta. Acesta este mesajul Take House. Deși nu a câștigat O, o zonă de alergare nu este la fel de rău, ca să nu mai vorbim de câștigarea celui mai iconic culturist al concursului din toate timpurile-de două ori-precum și de acest lucru consecutiv.

Texas Rattlesnake a făcut, de asemenea, un efect puternic atunci când vine vorba de durabilitatea unui sportiv dedicat. Chiar și după ce înaltei anii musculari s -a estompat, el a fost întotdeauna în centrul întregii acțiuni. El a avut întotdeauna sponsori fantastici, a primit tone de presă fantastică, precum și a fost întotdeauna văzută ca fiind pe minge. Aceasta este în parte din reputația sa, fizicul său, oricât de la fel și etica sa de muncă. Astăzi, pe lângă numele său de culturist de campion, sportiv sponsorizat, precum și forță recunoscută în videoclipuri de antrenament, Branch este, de asemenea, un promotor de concurs extrem de respectat, care înțelege exact ce doresc concurenții, ce doresc vânzătorii, precum și și Vrei fanii să -și dorească. Acesta este motivul pentru care este un promotor atât de unic, precum și de ce va continua să fie un mega de succes.

Când te uiți la ce este vorba despre Branch, este o poveste autentică despre depășirea șanselor, de la producerea unui fizic fantastic, până la a fi o superstar la nivel mondial, precum și a rămâne mereu fidel rădăcinilor tale. Acestea sunt valori utile pentru sportivi în toate punctele de viață. Steaua Branch va continua să crească, să se bazeze pe ea!

Sper că v -a plăcut să citiți acest articol, aici, la revista Iron. De asemenea, asigurați -vă că utilizați codul ratei de actualizare IML 15 atunci când cumpărați la Ronmag Labs I pentru a economisi 15% din achiziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.