Loading...

Compania de licențiere a sportivilor, LLC, anunță oferte cu trei nume, imagine, precum și asemănare (NIL) Collective

Afaceri de licențiere a sportivilor (ALC) a dezvăluit parteneriate cu trei colective care au nume, imagine, precum și asemănare (nil) Drepturile la Student-Student-sportivi din sud-estul (SEC), inclusiv campionul național din 2021 Mississippi, specifică jucătorii de baseball.

Grupul de tradiție, condus de fostul director al MSU, Lee Vanhorn, se ocupă de drepturile NIL pentru Mississippi Specificați sportivii studenți universitari. Afacerea va folosi aplicația software a ALC pentru a gestiona plățile, precum și redevențele pentru sportivi din activități NIL. Grupul de tradiții a lucrat împreună cu ALC în noiembrie pentru a oferi baseball -uri autografate de membrii echipei Campionatului Național din 2021.

Spyre Sports Group, LLC, condus de profesioniștii de publicitate sportivă James Clawson, Hunter Baddour, precum și Sheridan Gannon, și -a lărgit operațiunile Knoxville în lumea NIL, lucrând cu sportivi de la Universitatea din Tennessee, cu planuri de a oferi acces special câștigului jucătorilor jucătorilor precum și amintiri neobișnuite.

Nil-Auburn, înființată de fostul jucător de baseball Auburn, precum și avocatul regional Rick Davidson, se va ocupa de drepturi NIL de mare valoare, precum și de a stabili experiențial pe internet, precum și oferte VIP de către sportivii Auburn.

Întrucât ALC nu este afiliat cu niciun tip de un singur program, acesta poate funcționa cu orice tip de colectiv, precum și partenerii lor de piață pentru a stabili oportunități de pe primul rând sau private, cum ar fi mărfurile de grup, grupul de grup sau NFT privat, evenimente speciale, deoarece precum și monetizarea rețelei sociale. La rândul său, proiectarea software-ului de back-of-a-serviciu al ALC gestionează colecții, plăți, transparență contabilă, 1099, înregistrări de taxe de vânzare, plăți de școlarizare structurate, taxe de licență, precum și chiar contribuții non-profit ale alegerii studentului.

„Am jucat în două seriale mondiale ale colegiului, precum și capacitatea de a -mi monetiza nul ar fi fost un mare beneficiu”, a anunțat președintele ALC, Bobby Bramhall. „Aceste organizații se aliniază cu obiectivul ALC de a menține sportivii în centrul ecosistemului NIL.”

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.