Loading...

Sunt o (zână) nașă

Bună ziua !! Am avut un eveniment imens în acest weekend !! Botezul nepoatei mele, precum și eu, nașa ei de zână! Cu toate acestea, în primul rând, am alergat la fel de bine. Este fierbinte. Altcineva are cu adevărat greu acolo?

Ieri, după alergarea mea, m -am îndreptat spre casa famului meu un pic. Apoi, ne -am îndreptat spre biserică pentru botez. Sunt foarte onorat, precum și norocos, precum și încântat să fiu unul dintre nașii ei. Îmi place acest copil.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Înainte de a fi revizuiri străini
Înainte de a fi străini de Renee Carlino Book Review.
Gânduri rapide, precum și sugestii pentru cărți audio. Povestea, naratorul, evaluarea, precum și mult mai mult în seria A Great Ascultă.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 9 minute, 42 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 1
03:12

Trăi
00:00
08:21
09:42

Ieri a fost extrem de cald, precum și a fost un sport cu adevărat grozav în rochia ei.

După servicii am mers la un restaurant mexican pentru niște mâncare, precum și pentru băuturi pentru adulți. M -am agățat cu ea, precum și am mers în jurul locației, precum și am ieșit afară, precum și am discutat despre cereale.

Fără fotografii cu mâncare de când eram ocupat. Înțelegi exact cum merge. Cu toate acestea, băutura zilei a fost Micheladas. Nu sunt fan pentru că nu -mi place berea sau Bloody Marys, cu toate acestea ai avut vreodată una?

Întrebare: Care a fost cea mai bună parte a weekendului tău?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.