Loading...

Compensarea atletică din Ohio trece reforma de reducere a greutății

Actualizare 11 ianuarie 2017-Blugrassmma raportează că această politică a fost acum abrogată, precum și profesioniști care se confruntă cu cardurile pro-Am pot evalua cu o zi înainte cu o a doua evaluare Ziua luptei cu limitări cu privire la exact cât de multă greutate poate fi redobândită.

____________________________________

Atunci când autoritățile de reglementare sportive de luptă își îndreaptă mintea către servicii pentru pericolele legate de tăierea rapidă a greutății extreme, o reacție de genunchi este să aibă nevoie exact de evaluarea în aceeași zi cu luptătorii care se confruntă cu greutatea lor de cântărire.

Pe măsură ce conversația se maturizează cu medicii, precum și cu alte părți interesate, primind tabelul, acest concept este oprit mort în piesele sale. Motivul este că, în unele cazuri, luptătorii trebuie să fie asigurați de la ei înșiși. Mulți luptători vor recurge la metode rapide de reducere a greutății extreme pentru a face greutate în loc să fie penalizați pentru lipsa greutății sau pentru a fi opriți în mod clar să concureze. Cu alte cuvinte, se vor face în greutate prin deshidratare profund. În măsura în care comisiile permit aceste metode ale sportivilor cerință timp considerabil pentru a re-hidrata corect înainte de a concura, făcând exact aceeași zi să evalueze INS (fără o cerință de hidratare) un starter.

Din păcate, Comisia Atletică din Ohio pare să fi mers împotriva cerealelor, precum și a instituit exact în aceeași zi.

Bluegrassmma.com raportează după cum urmează:

____________________________________

Compensarea atletică din Ohio a instituit o nouă politică de cântărire, precum și este sigur că va ridica unele sprâncene în rândul comunității MMA.

Compensarea a trimis un e-mail mai devreme astăzi, specificând că Pro, precum și luptătorii amatori vor trebui acum să cântărească pentru atacuri în aceeași zi a evenimentului lor. Am achiziționat o copie a e -mailului de mai jos:

„O nouă politică va fi pusă în locație începând cu 1 iulie 2016. Toate cântărirea de arte marțiale mixte vor fi efectuate în ziua evenimentului. Aceasta include toate evenimentele Pro AM. Cântăreața poate începe încă de la ora 10:00 în ziua evenimentului. Acest lucru nu se aplică pe un card de experți. ”

Ne -am adresat directorului executiv OAC, Bernie Pouato, pentru o declarație:

Există încă mult timp pentru ca un concurent să re-hidraze, precum și pe cardurile Pro AM, de obicei, există doar 2 până la 3 lupte pro, care afectează 4 până la 6 luptători.

Dacă un concurent are o problemă cu această politică, atunci este posibil să piardă în greutate, precum și să nu combată în clasa de greutate corespunzătoare.

Dacă luptătorii au selectat să nu lupte din acest moment, atunci, ei ar putea să -și pună riscul prin reducerea la fel de mare. Nu ne preocupă ce face California. Simțim că cineva mai devreme are voie să cântărească cu cea mai mare greutate care poate adăuga înainte de atacul lor. Există o problemă de reducere a greutății, precum și dacă poate fi corectată la începutul profesiei unui luptător, poate pune acel concurent într -o atmosferă mai sigură pentru viitor.

__________________________________________________

Aceasta este o metodă discutabilă pentru problema de reducere a greutății rapide. Declarația de mai sus sugerează că compensația anticipează în continuare luptătorii să fie deshidratați în timp ce câștigă în greutate, precum și afirmația că există „mult timp pentru ca un concurent să se re-hidrateze” cu exact în aceeași zi, evaluarea INS nu este corectă din punct de vedere medical.

În timp ce evaluarea anterioară a INS -ului poate motiva reduceri mult mai extreme, acestea oferă, de asemenea, luptătorilor mult mai mult timp pentru a se rehidrata. În măsura în care o compensație are nevoie exact în aceeași zi, evaluarea este necesară, autoritățile de reglementare sunt vigilente pentru a garanta că toți sportivii sunt, de asemenea, hidratați, în timp ce sunt în greutate, deoarece nu există timp suficient pentru un corp, precum și mult mai important, un creier pentru rehidratare într -o zi . Luptătorii care se confruntă deshidratați au o posibilitate sporită de leziuni musculo-scheletice, leziuni cerebrale, precum și moarte.

Comisioanele nu pot arunca ochii asupra pericolelor ambelor tăieturi extreme, cu toate acestea, de asemenea, sportivii care se confruntă cu deshidratați. Serviciul din Ohio pare să rateze a doua parte a ecuației.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Departamentul de politică atletică Mohegan implementează reforma de reducere a greutății 4, 2016in „Reforma reducerii greutății”
Pennsylvania introduce programul de reformă pentru reducerea greutății de încercare bazat pe compoziția corpului concurentului 16, 2018 „Pennsylvania Battle Sports Law”
În urma concurentului Death One Championship produce reforme stricte de reducere a greutății 23, 2015 în 2015 „Reforma reducerii în greutate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.