Loading...

Cum să -l determini pe fratele tău să gătească

Bună ziua! În cele din urmă, mi -am dat seama de o modalitate de a -l convinge pe fratele meu mai mic să stea cu mine, mită. Bine nu chiar. Ei bine, poate cam … vezi că mi -am dat seama recent că nu știe să gătească. Și la 15 ani este un adolescent normal care poate mânca întotdeauna. Așadar, când i-am obținut un kit de mini-tort, nu a reușit până nu am venit să ajute, deoarece nu a mai folosit niciodată cuptorul.

Am făcut tortul cu el acum câteva săptămâni și i -am citit indicațiile în timp ce făcea tortul. Având în vedere că a primit tort la sfârșitul proiectului, cred că a considerat că este un succes.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 4
Jurnalul de antrenament maraton Ziua 4 Check -in

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
01:21

Am folosit din nou această tehnică în urmă cu câteva zile și i -am spus că vin să fac cină, dar am nevoie de ajutorul lui. De data aceasta am întrebat dacă poate citi indicațiile pentru mine. Acest lucru l -a făcut să se simtă ca și cum ar fi ajutat, dar mult mai important, probabil că l -a făcut să se simtă ca și cum ar fi fost sora sa mai mare, în mod normal, foarte șefă.

Faceam o cină de familie din Blue Apron.

El m -a îndreptat pe toți pașii – de la prepararea produselor până la crearea sosului. Am putut să -l fac să stârnească câteva lucruri și să -mi ia ingrediente – a fost o cantitate bună de lucru în echipă.

De asemenea, a fost distractiv să gătești cu ghimbir și să -i descriu că ghimbirul este ceea ce vine cu wasabi la restaurantele sushi, dar este feliat incredibil de subțire. După ce l -am tăiat pentru sos, am mirosit părțile pielii aruncate și am remarcat cât de puternic este!

Am făcut cod vitrat cu miere cu orez de nucă de cocos. L -am servit stilul familiei, iar mami și tati s -au alăturat la noi pentru cină. A ieșit atât de bine, toată lumea a spus că este delicioasă.

Mâncarea a fost grozavă, compania a fost grozavă și mămica mea a făcut mâncărurile, care au fost grozave!

Bonus: Câteva zile mai târziu mi -a trimis acest semn din Blue Apron pe care l -a identificat și despre. A fost atent!

Cealaltă masă de șorț albastru pentru această săptămână a fost puiul crusted Panko cu salată de idei de mazăre. Ultima dată când am făcut pui cu pâine pentru o masă de șorț albastru, a fost un succes substanțial, așa că știam că acesta va fi un alt câștigător.

A face un pui delicios crustat este atât de ușor și excelent (dacă aș avea vreun prieten care să impresioneze, aș face asta). Mă simt ca un bucătar legitim de casă când fac asta și obțin o crustă crocant cea mai bună și un pui umed pe interior.

O mică ofertă bonus distractivă a acestei cine a fost lămâia roz care se referea la garnirea mesei. Nu am văzut niciodată unul dintre acestea și înainte de a citi inserția care a venit cu livrarea nu era sigură dacă era o lămâie sau o var. Vezi acele dungi! Avea și o culoare roz subtilă la interior. Cama mea nu a făcut dreptate, dar a fost o vedere foarte frumoasă.

Îți vine să crezi că am făcut asta? Mă simt atât de fantezist …

Data viitoare vreau să încerc ouă coapte și pâine de usturoi cheesy pe pagina lor de rețete.

Primii 25 de cititori RER care s -au înscris la Blue Apron primesc 2 mese gratuite. Accesați aici pentru a obține mult mai multe informații sau pentru a vă înscrie.

Întrebare: Gătiți? Singur? Ajută cineva?

Această postare este în parteneriat cu Blue Apron. Toate opiniile sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.