Loading...

Consiliul guvernatorilor NCAA acceptă în unanimitate sugestii de la Comitetul Constituției

de Charlie Henry

Consiliul guvernatorilor NCAA a convenit în unanimitate săptămâna trecută să accepte sugestiile finale ale Comitetului Constituției pentru o nouă constituție pentru a guverna sporturile de colegiu.

Lucrarea fundamentală a fost stabilită în coordonare cu comentarii ale membrilor NCAA în timpul mai multor pași, având în vedere că vara, inclusiv la convenția specială din noiembrie, precum și cu sondaje, precum și întâlniri din ultimele câteva luni.

Întreaga membru va vota Constituția 20 ianuarie la Convenția NCAA din 2022. Propunerea legislativă formală va fi arătată membrilor pe 7 ianuarie.

Într -un memoriu către instituțiile membre NCAA, precum și conferințele, președintele Consiliului de administrație, precum și președintele Georgetown, Jack Degioia, au scris: „Acest proces a fost un exemplu despre modul în care putem lucra împreună pentru a moderniza sporturile de colegiu, precum și pentru a satisface nevoile nevoilor Cursanții au participat la atletism intercolegial – astăzi, precum și la viitor. Ratificarea unei noi constituții în ianuarie va debloca capacitatea diviziunilor de a rescrie politicile pentru fiecare divizie până în august care ne va permite să recunoaștem obiectivul de a transforma guvernanța NCAA pentru a servi mult mai bine studenții noștri. ”

Sugestiile finale pentru o nouă constituție integrează modificări din cel de -al doilea proiect al Constituției împărțite pe 7 decembrie, inclusiv:

Clarificarea faptului că membrii consiliului guvernatorilor studenți-sportivi trebuie să reprezinte atât sportul pentru bărbați, cât și pentru femei.

Precizând explicit că Constituția nu restricționează sau limitează instituțiile să aibă misiuni, precum și politici în concordanță cu drepturile lor legale, precum și cu obligațiile ca instituții de învățare superioară.

Subliniind accesul egal la câștig ca parte a diversității, precum și principiul incluziunii. În mod similar, principiul capitalului propriu de gen rămâne unic din diversitate, echitate, precum și includerea pentru a oferi îngrijorare fiecăruia.

Afirmând că fiecare instituție membră trebuie să-și facă numele, imaginea, precum și politicile de asemănare disponibile public, pe lângă furnizarea lor sportivilor studenți.

Simplificarea limbajului în jurul îngrijirii medicale independente pentru studenții-sportivi.

În continuare, clarificarea funcției agenților de atletism al facultății ca raportare, ia legătura cu studenții-sportivi independenți de departamentul de atletism, însă nu este un avocat legal.

Clarificarea limbajului în jurul asigurării în cel mai mare grad posibil ca orice tip de sancțiuni impuse să nu pedepsească programele sau sportivii studenți care nu sunt incluși sau implicați în infracțiuni.

Similar cu primele două proiecte, această versiune a Constituției include idei noi, cum ar fi numărul de membri ai consiliului de administrație, precum și studenți-sportivi care îndeplinesc toate cele trei comitete prezidențiale (Consiliul de administrație al Diviziei I, Consiliul Președinților din Divizia a II-a ca Consiliu al Președinților din Divizia III).

De asemenea, codifică unele priorități existente, precum și principii în Constituție pentru prima dată. Acesta interzice salariul pentru joc, cu toate acestea, cuprinde furnizarea academică suplimentară, precum și alte beneficii, inclusiv cele pentru nume, imagine, precum și asemănare. Păstrează alocările de profituri existente, precum și șansele de campionat pentru fiecare divizie, precum și fiecare divizie ar fi supravegheat asupra bugetului propriu, a cheltuielilor, precum și a distribuției către membrii săi. Versiunea finală a Constituției subliniază, de asemenea, valoarea atât a sănătății fizice, cât și a sănătății mintale și a sănătății, precum și subliniază diversitatea, includerea, precum și echitatea de gen.

În lunile de la Constituție este votată la Convenția NCAA din 2022, fiecare divizie va îmbrăca modificări suplimentare pentru a susține propriul model de guvernare. Noua Constituție ar fi eficientă la 1 august.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.