Loading...

8 cele mai mari motive pentru care oamenii din toamna vagonului planului dietetic

8 Motive Motive Autumn Off The Diet Plan Plan Wagon

de Tom Venuto

În mod clar, avem o problemă de obezitate în America, precum și numeroase alte țări de pe planeta noastră. Cu toate acestea, sugerez să nu avem o problemă de pierdere WE1GHT astăzi. În situație în care ești confuz la această contradicție evidentă, gândește -te la aceste statistici:
Potrivit unui studiu de cercetare de la Universitatea Oxford, publicat în Journal of Obezitate Worldwide, în termen de 3 până la 5 ani, aproximativ 80 la sută din toți „învinși” au recăpătat LBS, precum și au obținut în mod obișnuit un pic în plus.

Conform studiului de cercetare realizat de Registrul Național de Gestionare a Greutății, această rată de recidivă poate fi de până la 95 la sută.

Pentru comparație, ratele de recidivă pentru droguri, alcool, precum și dependența de tutun au fost raportate în varietate de 50-90%!

Acest lucru indică faptul că ofertele mari, precum și ofertele mari de oameni au pierdut WT. Cu toate acestea, nu numeroase au ținut -o. Prin urmare, nu avem o problemă de pierdere în greutate, avem o problemă de relapulare în greutate; Avem o problemă „fără a rămâne cu ea”.

Din această perspectivă, nu ai fi de acord?

De fapt, toamna, precum și redobândirea ulterioară, în mod normal, nu durează ani. Numeroase persoane și -au abandonat rezoluțiile de Anul Nou în câteva săptămâni. În momentul în care sărbătorirea incredibil de castron se rostogolește, planul de dietă este istoria străveche!

Dacă acest lucru este adevărat, atunci nu ar trebui să ne punem mult mai mult interesul pentru a ne da seama de ce nu ai rămas cu programul tău, precum și ce trebuie să faci în acest sens?

Tocmai la asta s -a concentrat o mare parte din munca mea în ultimii ani. De asemenea, am reunit această nouă listă (mai jos) din primele 8 motive pentru care parcă întotdeauna toamna în afara căruței. Înțelegerea problemei ajută mult mai bine să te conducă la soluții.

În loc să te învați de minutele planului dvs. de plan de dietă, cum ar fi dacă trebuie să fiți pe un carb scăzut sau un carb ridicat, mediteranean sau Okinawan, vegetarian sau mâncător de carne, vă sugerez că, dacă vă concentrați doar pe aceste 8 probleme, veți începe să obțineți Rezultate mult mai durabile pentru orice tip de program.

Cum? Prin faptul că ai putut rămâne cu orice plan ai luat o decizie a fost cel mai bun pentru tine! La urma urmei, chiar dacă aveți unul dintre cele mai bune programe de nutriție din lume (cum ar fi vărsarea grăsimii, hrăniți mușchiul), nu vă face mult grozav dacă nu puteți rămâne cu el.

Iată cele 8 motive pentru care toamna în afara căruței

1. Fără concentrare: Nu ați stabilit obiective, nu v -ați pus obiectivele în scris, precum și sau nu v -ați ținut obiectivele în minte în fiecare zi (citindu -le, afirmându -le, verificând o placă de viziune, etc.)

2. Fără priorități: este posibil să fi stabilit un obiectiv, cu toate acestea nu l -ați pus pe sau aproape de partea de sus a listei de priorități. De exemplu, obiectivul dvs. este de șase pachete Abs, cu toate acestea, consumul de bere, precum și consumul de mâncare rapidă în weekend este mai mare pe listarea priorităților dvs. decât să aveți stomacul plat.

3. Fără sistem de asistență: ați încercat să mergeți singur; Niciun sistem de prietenie, parteneri de pregătire, familie, soț, prieteni, mentori sau antrenori să apeleze la informații, precum și sprijin emoțional atunci când mergerea a devenit dificilă.

4. Fără responsabilitate: nu ați păstrat scorul pentru propria responsabilitate – cu un grafic de dezvoltare, înregistrare în greutate, măsurători, jurnal alimentar, jurnal de formare, precum și nu ați stabilit responsabilitatea exterioară (adică, raportați altcuiva sau arată -ți rezultatele altcuiva)

5. Fără răbdare: credeai doar pe termen scurt, precum și aveau așteptări nerealiste. Te așteptai 10 kilograme pe săptămână sau 5 kilograme pe săptămână sau
3 kilograme pe săptămână, așa că prima săptămână ai pierdut „doar” 1 sau 2 kilograme sau ai lovit un platou, ai oferit.

6. Fără planificare: l -ai înaripat. Ai intrat în centrul de fitness fără să ai un antrenament în mână, pe hârtie, nu ți -ai planificat antrenamentele în programul tău regulat; Nu aveai un meniu pe hârtie, nu ai făcut timp (așa că, în schimb, ai făcut scuze, cum ar fi „sunt la fel de ocupat”)

7. Fără echilibru: planul dvs. de dietă sau programul de antrenament a fost la fel de extrem. Ai parcurs calea All sau Nothing, „Vreau acum” în loc de moderatul, lent și constant câștigă traseul cursei.

8. Fără personalizare: Programul dvs. de nutriție sau antrenament a fost cel greșit pentru dvs. Poate că a ajutat pe altcineva, oricum nu s -a potrivit cu programul, personalitatea, stilul de viață, dispoziția sau tipul de corp.

Așadar, acolo îl aveți – 8 erori care determină o mulțime de oameni să touni în afara căruței. Ești vinovat de vreun tip de aceste încălcări? Dacă da, opțiunile sunt eliminate, precum și simple:

Concentrați -vă, prioritizați, obțineți sprijin, fiți responsabili, fiți răbdători, planificați, echilibrați și personalizați.

Despre autorul de fitness fizic, precum și antrenor de pierdere de grăsime, Tom Venuto

Tom Venuto este autorul celui mai bun vânzător nr. Tom este un culturist natural pe viață, precum și un profesionist pentru pierderi de grăsime, care a realizat un uimitor un nivel de grăsime corporal de 3,7% fără Medicații sau suplimente. Găsiți exact cum să vă stimulați metabolismul, vărsați grăsimea încăpățânată a corpului, precum și descoperiți ce alimente vărsând grăsime, precum și ce alimente se transformă în grăsime verificând pagina casei la: ardthefat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.