Loading...

Timpul ideal al șorțului albastru

După practic două săptămâni în Florida, pot să găzduiesc săptămâna trecută la un frigider destul de gol. În mod obișnuit, încerc să mențin cumpărarea alimentară la minimum înainte de o călătorie și/sau să mănânc toate lucrurile! Așadar, când am primit jet-lag-uri, precum și flămând, am mâncat PB din borcan, precum și mi-am dat seama că va trebui să mă aprovizionez cât mai curând posibil. Dar, de asemenea, am avut o mulțime de lucrări pentru a mă ocupa – cu termene care mi -au atârnat peste cap, precum și să mă stresez.

Din fericire, am aranjat ca o achiziție de șorț albastru să fie livrată a doua zi după ce am ajuns acasă. A fost o sincronizare ideală !! Dintr -o dată am avut toate ingredientele pentru două mese sănătoase delicioase livrate la ușa mea.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky, precum și episodul din iulie 2018 despre Conan O’Brien, precum și Ducesa de York Fergie. Lucruri fascinante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Anunțul de știri potrivit căruia emisiunea va fi anulată total (ori a fost schimbat puțin în ultima vreme, însă acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
07:26

Am fost mult încântat că în casa mea era o legumă proaspătă! Nu aveam legume la fel de bine, așa cum mi -am dorit ceva proaspăt.

Vegas a fost mult încântat că fac pește. El nu este un cerșetor mare, cu toate acestea, dacă fac pește sau mănânc curcan, va sta acolo, precum și Meow până când voi face peșteră, precum și îi voi oferi unele. De obicei, sunt un proprietar de animale de companie sărac, prin faptul că nu împărtășesc „mâncarea oamenilor” cu câinii mei, cu toate că mă gândesc că Vegas are 9 vieți, așa că este bine.

Apreciez că șorțul albastru face un efort pentru a produce mese cu fructe de mare durabile. Când am văzut că somonul a fost prins sălbatic, am trimis o fotografie la SR.

Ai înțeles cel al meu, precum și doar Buddy Sr a crescut în Alaska, precum și grindină dintr -o gospodărie din pescar?! Da. S -a ocupat de o barcă pentru o serie de veri, când ne -am întâlnit prima dată. Am crezut că este cel mai tare lucru. Oricum, i -am spus să le mulțumească tatălui ei pentru somon. A fost bun!

În prima noapte am făcut rulouri de somon cu cartofi prăjiți. Somonul este unul dintre preferatele mele, însă nu înțeleg cu adevărat exact cum să -l gătesc bine. L -am aruncat doar într -o tigaie, precum și am gătit -o cu câteva condimente aleatorii pe care le am.

Acest rol de somon mi -a învățat un nou mod de a mă încânta. Această masă mi -a amintit de ceva ce aș avea la escapadă undeva lângă ocean. mi-a plăcut.

Cartofii au ieșit și complet! Acesta a fost un câștigător până la capăt.

Și dacă vă întrebați despre Vegas …

I -am dat pielea de somon. După gătitul somonului, instrucțiunile au fost să -l elimine de pe piele, precum și să se flameze într -un bol. A marcat complet pe pește!

A doua zi am împachetat cina nr. 2, precum și m -am îndreptat spre casa părinților mei. Nu i -am mai văzut de ceva vreme și de dor de oamenii mei!

Transportul meu de șorț albastru servește 4 persoane, așa că a fost ideal să gătesc pentru mama, tatăl meu, precum și pentru frate. Ultima dată când micuțul meu frate a ajutat, de data aceasta a supravegheat. Acestea oferă două tipuri de planuri, planul de 2 persoane, precum și planul gospodăriei, precum și acum sunt în planul gospodăriei (le-am încercat pe ambele).

Fierbeți cartofii, precum și apoi i -ați gătit în un pic de unt, precum și condimente. Ah-mazing. ca o nebunie bună.

Am fost încântat de această masă, deoarece simt că văd rețete deosebite pentru cartofii zdrobiți, însă nu le -am încercat. Această masă mi -a oferit un program de accidente în exact cum să fac tatere zdrobite, precum și au fost atât de grozave, încât cu siguranță le voi face din nou.

Au fost atât de buni, cu siguranță că mă urc la bordul vagonului de cartofi spart.

Puteți selecta din câteva opțiuni în fiecare săptămână, precum și de obicei aleg rețetele de pasăre sau de pește, deoarece nu sunt un mare mâncător de carne roșie.

Dar puteți consulta o mulțime de rețete de șorț albastru chiar aici pentru a obține un concept despre cât de numeroase bucătării diferite, precum și varietatea de feluri de mâncare pe care le oferă.

Vreau să -l fac pe ramen data viitoare!

Vânzare de șorț albastru pentru cititorii RER:

Blue Apron oferă primii 25 de cititori RER trei mese total gratuite la prima lor comandă. <- Folosiți acea legătură pentru a indica Întrebare: Ce este pentru cină în seara asta ?? Eu: Cred că quesadillas foarte simplă ... ceea ce pare un fel de anti-climactic după acele mese. Această publicație este sponsorizată de Blue Apron. Toate opiniile sunt ale mele. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! AcțiuneTweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să le alegeți: Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce mănânc într -o zi. Jurnalul alimentar care rulează blogul de antrenament pe blogul 4. micul dejun, prânzul, cina, precum și gustările plus note pe Gorton's Shrimp Bowls-New Meals Total Congen Gorton's Shrimp Bowls-New Meals Total Congen Gorton's Shrimp Bowls noi mese congelate - gânduri despre botul cu fidea de creveți Soba Soba, precum și cremosul de risotto de ciuperci. Vindecare Noua gustare Bold Bites de Foster Farms Noua gustare Bold Bites de Foster Farms Încerc noile gustări de mușcături îndrăznețe Foster Farms! Acestea sunt o nouă descoperire a mâncării la fel de bine ca și eu, așa că le -am găsit Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de dimineață într -o zi de odihnă de la alergare. Ce fac, ce mănânc într -o zi de odihnă, precum și alte BTS pentru nici o zi de alergare Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018 Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018 Cele mai bune mesaje de podcast pe blogul rețetelor din luna aprilie. Cele mai bune sugestii despre videoclipul Boston Marathon, precum și 3 Componente Recepție Nutriție pentru alergători - Run Fit Dificultate Săptămâna 5 Nutriție pentru alergători - Run Fit Dificultate Săptămâna 5 Care este cel mai bun plan de dietă pentru alergători? Sugestii de nutriție pentru alergători. Macro -uri pentru rulare, sugestii de planificare a mesei, precum și carbohidrați ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.