Loading...

Să vorbim despre fizică, mănuși, sporturi de luptă, precum și traume cerebrale

, un subiect pe care îl revizuiesc frecvent este adevărul că mănușile în sporturi combative, cum ar fi boxul, kickboxing -ul, precum și MMA fac o sarcină fantastică protejând de vătămarea superficială, oricum probabil probabil duce la un impuls al leziunilor cerebrale traumatice, precum și la CTE.

Săptămâna aceasta m -am bucurat de a alege o copie dificilă a lui Jason Thalken, „Lupta Like A Fizician”, care după experimentarea a publicat respectarea comentariilor sobre la care autoritățile de reglementare ar trebui să se gândească la data viitoare când vor revizui sancționarea unui eveniment sportiv de luptă fără glove –

„Mănușile de box, precum și mănușile MMA sunt eficiente pentru a prelua, precum și pentru a dispersa energia impactului, care declanșează deteriorarea regională a țesuturilor, cu toate acestea nu avem niciun motiv să credem că vreun tip de mănuși scad transferul de impuls. De fapt, datorită mănușilor deosebite de securitate a mâinilor, luptătorii sunt capabili să pună în pericol cu un impuls mai mare decât ar fi cu articulații goale, precum și sunt capabili să atace ținte dificile precum capul mult mai des. Acest lucru implică că mănușile fac o sarcină fantastică de a scădea tipurile de răni legate de deteriorarea țesuturilor structurale (tăieturi, vânătăi, umflare, ochi negri, precum și oase deteriorate), cu toate acestea, acestea au ca rezultat un impuls în frecvență, precum și intensitatea de Transfer de impuls către creier, care este asociat direct la leziuni axonale difuze, precum și CTE.

Acum cincizeci de ani, înainte de a avea o înțelegere fermă a CTE, opțiunea era clară; Utilizați mănuși căptușite pentru a evita rănirea. Astăzi trebuie să credem un pic mai greu. O tăietură, o mână deteriorată sau o vătămare a ochilor poate opri o luptă sau chiar să pună capăt carierei unui luptător, cu toate acestea, leziunile cerebrale pot elimina capacitatea unui luptător de a funcționa ca o ființă umană, atât în cât și în afara ringului ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Mănușă de box, cuplată cu headgear, a descoperit cea mai fină combinație pentru a scădea efectele concuzive pentru lovirea sportivă 18, 2012in „Studii de siguranță”
Primul SUA specifică evenimentul de box cu knuckle sancționate, deoarece 1889 anunțămapril 10, 2018in „Bare Knuckle Fighting”
Mănușile MMA creează „4-5 ori mai mare forță de vârf” decât Glovesjanuary de box 6, 2015 „Studii de siguranță”

Leave a Reply

Your email address will not be published.