Loading...

Big Pharma înnebunește Crazy Publicitate Steroizi anabolici pentru publicul american

de Millard Baker ~ sursă

Marii afaceri farmaceutice, cum ar fi „Războiul împotriva steroizilor” în sport, practic, la fel de mult, la fel de mult ca legislațiile care permit publicitatea directă către consumatori. Steroizii în detrimentul de baseball, inclusiv Barry Bonds, precum și Balco au furnizat firme de medicamente precum Abott Laboratories, multe șanse de a -și promova gelul de testosteron -pilot la milioane de bărbați americani.

În timp ce ancheta de steroizi a guvernului asupra obligațiunilor a inclus utilizarea sa a unui transdermic de testosteron înțeles drept „crema”, milioane de fani de baseball au fost agitati achiziționând propriile lor produse transdermice legale, testosteron, oferite sub nume precum Androgel.

„Toți un neașteptat ai primit acești jucători uriași, cu o mulțime de bani, folosind publicitate direcționată pentru consumatori pentru a modifica peisajul”, a declarat dr. Natan Bar-Chama, medic la instalația Sinai Medical Facility din New York. „Ei văd potențialul, ei văd creșterea pieței anual, precum și este extrem de impresionantă.”

Terapia de înlocuire a testosteronului (TRT), precum și produsele de testosteron au mers clar în mainstream. Se pare că toată lumea folosește steroizi (în tipul TRT) în zilele noastre. IMS Health and Wellness au raportat că prescripțiile hormonale (steroizi) au îmbunătățit practic 90 la sută în ultimii cinci ani, vânzările la nivel mondial ajungând la 1,9 miliarde de dolari.

Produsul de testosteron principal este Androgel de Abbott Laboratories. Cu toate acestea, Watson Pharmaceuticals, precum și Eli Lilly refuză să fie lăsate în afara, precum și au comercializat propriile produse de steroizi în dezvoltarea androdermului, precum și, respectiv, în Axiron.

Producătorii acestor produse de testosteron cresc suma de bani dedicată publicității acestor steroizi unui tip mai în vârstă sănătos din întreaga lume. Producătorii de steroizi consideră că pot face indivizi steroizi din cel puțin 15 milioane de tip american, precum și un număr nespus de tipuri din întreaga lume.

Bugetele pentru publicitatea cu steroizi, în tipul TRT, precum și la imprimarea cu testosteron scăzut, precum și la publicitatea televizată, au îmbunătățit mult mai mult de 170 la sută pe o perioadă de trei ani până la minere decât 14 milioane de dolari în 2011. Nu arată indicii de încetinire Potrivit Kantar Media.

Ironia excelentă este exact modul în care utilizarea Barry Bonds de testosteron transdermal poate fi demonizată, în timp ce utilizarea unui gel transdermic similar poate fi în același timp sărbătorită în societate.

Sursă:
Perrone, M. (10 septembrie 2012). Frenzy publicitară de testosteron atrage scepticism. Recuperate de la

Leave a Reply

Your email address will not be published.