Loading...

SRLA anunță directorul conferinței sale anuale în Philadelphia

Asociația Sportului și Regrerii Dreptului (SRLA) a anunțat vorbitorul principal pentru viitoarea conferință anuală care va avea loc în Philadelphia 27 februarie – 2 martie.

În fruntea conferinței, care este cea mai mare adunare de profesori de drept sportiv din lume, va fi Andrew Brandt, un executiv sportiv recunoscut la nivel național și extrem de realizat.

Brandt este profesor de practică și director executiv al Centrului Moorad pentru studiul dreptului sportiv la Villanova Law School. Alături de responsabilitățile sale de la facultatea de drept, Brandt a devenit un consilier de încredere și un atu pentru departamentul de atletism Villanova. Brandt servește la grupul de consiliere profesională profesională al școlii și recomandă sportivilor studenți cu privire la serviciul sportului și, după caz, sfătuiește selecția agentului. De asemenea, Brandt face parte din comitetul de planificare calculat al universității pentru departamentul de atletism.

Absolvent al Georgetown University Law School, Brandt a început în industrie la Proserv, Inc., reprezentând sportivi de top, precum Michael Jordan, Patrick Ewing și Boomer Esiason. A devenit apoi directorul general al Dragonsului de la Barcelona din Liga Mondială a NFL, introducând fotbalul american în Spania. În urma suspendării Ligii Mondiale, Brandt a revenit la reprezentarea jucătorilor pentru Woolf Associates, reprezentând jucători NFL, inclusiv Matt Hasselbeck, Adam Vinatieri și Ricky Williams. Brandt a părăsit partea agentului pentru partea echipei când a fost numit vicepreședinte al Green Bay Packers din 1999-2008. Acolo, el a negociat toate contractele de jucători, a gestionat plafonul de salariu NFL și a gestionat toate operațiunile de servicii de fotbal în construirea unei echipe care a continuat să aibă succes susținut. De asemenea, Brandt a consultat și a negociat contracte pentru Philadelphia Eagles în perioada 2009-2010.

Brandt va vorbi la prânz pe 28 februarie. Agenda completă, care prezintă prezentări pe problemele actuale în dreptul sportiv, poate fi verificată aici:

Cei care ar dori să se înregistreze la conferință pot face acest lucru aici:

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.